Treća bilogorska kestenijada - savršen izlet za djecu i ljubitelje aktivnog odmora - ExploreCroatia
 • NASLOVNICA
 • PREPORUKA IZLETA
 • GASTRO HRVATSKA
 • ISTRAŽI/DOŽIVI
More
  Naslovnica Aktivni odmor Treća bilogorska kestenijada - savršen izlet za djecu i ljubitelje aktivnog odmora

  Treća bilogorska kestenijada – savršen izlet za djecu i ljubitelje aktivnog odmora

  Ljubitelji događanja na otvorenom, roditelji s djecom, izletnici, biciklisti, rekreativci, zaljubljenici u prirodu..pripremite se za vikend iznenađenja!

  vila-bilogore-2

  Prekrasno imanje Vila Bilogore u Maloj Dapčevici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, dana 06. i 07. listopada 2018., organizira manifestaciju: 3. Bilogorska kestenijada, koja će i ove godine privući mnoge ljubitelje kestena.

  Osim gotovo nestvarne prirode, vaša nepca oduševiti će juneći gulaš s kestenom, jela sa roštilja na drveni ugljen sa umacima od kestena, a sve navedeno samo su neke od gurmanskih delicija koje Vas očekuju.

  vila-65

  Kreativne radionice za djecu i odrasle, šetnja Vilinskim putem uz pratnju turističkog animatora… su neke su od aktivnosti koje ćete moći doživjeti na imanju daleko od gradske vreve i stresa. Savršen način da se družite, provedete prekrasna dva dana s obitelji i napunite baterije uz mirise i okuse pečenog kestena koji će za sve posjetitelje biti besplatan zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Grubišno Polje.

  Velika okućnica Vile Bilogore s  igralištem i ručno rađenim drvenim igračkama za djecu, bit će uređena  u duhu jeseni i kestena te tako nastojati dočarati  gostima na poseban način, uvijek zelenu Bilogoru.

  Za ljubitelje aktivnog odmora u subotu u 9 sati ujutro iz Virovitice kreće MTB biciklijada za one odvažne koji će voziti  brdsku vožnju, dok rekreativci mogu voziti po cesti zajedno sa obitelji do imanja Vila Bilogore. Povežite aktivan život i razgled spektakularne prirode, u nezaboravan doživljaj.

  Za dobru zabavu u subotu od 16 sati, zabavljat će vas tamburaški sastav Gelipteri.  

  Uronite u jesensku bajku, zabavite se , rekreirajte i  uživajte u izdašnoj gastro ponudi, upoznajte Bjelovarsko – bilogorsku županiju kroz jedno od najvećih blaga njene ruralne ponude.

  Dobro došli u bilogorsku bajku!

  Izvor: Turistička zajednica Bjelovarsko – bilogorske županije i Vila Bilogore

  Fotografije uz dopuštenje: Vila Bilogore

  PRATITE NAS

  1,274InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Moreška – viteško srce Korčule

  Pokrovitelj priče Uz katedralu sv. Marka, korčulanske bratovštine, kamenoklesarstvo, tradicijsku drvenu brodogradnju i vaterpolo, stoljećima poznati viteška tradicijski ples moreška, upotpunjava ljepotu Korčule. Oni su snažni,...

  Bogatstvo Varaždinske okolice

  Explore Preporuke
  Putevima bana Jelačića
  Zlatna SLavonija na dva kotača
  Mističnim bilogorskim putevima
  Moreska viteško srce