Milijuni ljudi diljem svijeta gledaju scene sa Skywalka u Makarskoj

Kao gošća i velika prijateljica turnira WTA Makarska Open hosted by Valamar, Lola Astanova prošle je godine na poznatom biokovskom vidikovcu snimila spot za piano verziju pjesme Clocks, britanskog benda Coldplay.

Svjetski poznata pijanistica Lola Astanova objavila je svoj dugoočekivani spot, sniman prošlog lipnja na vidikovcu Skywalk u Parku prirode Biokovo. Scene za piano verziju pjesme Clocks, britanskog benda Coldplay, snimila je na inicijativu Feliksa Lukasa, direktora ženskog teniskog turnira WTA Makarska Open hosted by Valamar. Lani je kao gošća turnira oduševila publiku svirajući na završnici nakon atraktivnog finala.

„Kada smo predložili Loli da snimi spot u Makarskoj bili smo sigurni da je Skywalk odlično mjesto. Kao našu dragu gošću na lanjskom turniru odveli smo je tamo i dvojbi više nije bilo. Oduševljena je bila predivnim pogledom na dalmatinski arhipelag i energijom tog jedinstvenog položaja“, istaknuo je Feliks Lukas te dodao kako je jedan od ciljeva turnira promocija Makarske u svijetu.

Savršen spoj moćne planine i mora, impresivna Nebeska šetnica na kojoj Lola Astanova demonstrira veličinu svojeg talenta…, ostavljaju bez daha i definitivno su najbolja promocija Makarske i Hrvatske u svijetu. Lolini spotovi na YouTubeu imaju više od 15 milijuna pregleda, a prema prvim komentarima njezini obožavatelji su oduševljeni.

„Lola koja sjajna lokacija za video! Briljantna izvedba, fantastična priroda! Divni ste, glazba je meka i nježna, mjesto je rajsko“, pišu ljubitelji njezine glazbe. Spot Lole Astanove najljepša je najava 18. izdanja WTA Makarska Opena koji se održava od 3. do 9. lipnja. Poznata imena ženskog tenisa ponovno će zaigrati u Makarskoj, koja je – velikim dijelom zahvaljujući ovom teniskom turniru – ove godine ponijela i titulu Europskog grada sporta.

Ovo je sjajna prigoda da posjetite i magično mjesto na kojem je poznata pijanistica snimila spot. Pogledajte spot Lole Astanove sa Skywalka