O nama

Explore Croatia je web zajednica blogera, ljubitelja hrvatske prirode, raskošne baštine, kulture i tradicijskog bogatstva hrvatskih destinacija.
Na jednom mjestu možete pronaći brojne korisne informacije o izletištima, aktivnom odmoru, hrani, sadržaju pojedine destinacije a zahvaljujući turističkim zajednicama koje nam ustupaju svoj sadržaj,u možete odabrati željeno odredište i krenuti na izlet.
Što nismo
Nismo infuenseri, niti vam influenseremo, plaćajući  skupe propagadne članke o samima sebi u medijima, bootove na Instagramu, niti za svoj rad koristimo (neplaćene) studente da nam pišu članke, najčešće kompilirane iz drugih medija. Nismo ni skupi marketinški stručnjaci koji prodavaju svoja skupocjena rješenja pod rog za svijeću, pa se potom skupo plaćene i pretplaćene turističke kampanje doista trebaju tražiti svijećom i povećalom, jer ih naime nitko nigdje nije vidio.
Što jesmo? 
Mi smo samo grupa nagrađivanih putopisaca, blogera, foto – blogera i istaknutih turističkih novinara, koja piše o mjestima gdje je doista bila, i daje preporuke za mjesta koja su još uvijek turistički neistražena. Ne pišemo o sebi. Ne slikamo sebe i svoje lice u gro planu kada pričamo o destinacijama. Mislimo da su destinacije ljepše od toga.
Upoznajte svijet tajanstvenih predjela netaknute prirode, ukusne OPG-ove kroz domaće proizvode i tradicijsku gastronomiju, brojne opcije rekreacije kroz naše županije premrežene biciklističko pješačkim stazama, te bogatu ogrlicu kulturnog i tradicijskog naslijeđa.

Istražite Hrvatsku, uživajte u Hrvatskoj!