#VinoZaDoma – nekih se stvari ne treba odreći

U vrijeme kad svi moramo biti odgovorni i ostati doma, ljepotu života otkrit ćemo u sitnicama. Jedna od njih je i čaša dobrog vina, a u Feravinu su se pobrinuli da do nje dođete i bez da izlazite iz kuće!

Za ljubitelje vina dobra vijest stiže iz Feričanaca. Novim projektom #VinoZaDoma poznata slavonska vinarija Feravino donosi okuse nove berbe iz linije Dika – i to direktno do kućnih vrata.

Uz trendi Graševinu iz 2019., koja je već dobila prvo zlato na nedavnom proljetnom ocjenjivanju Mundus Vini i zavodljivi Rose, također iz 2019., u ponudi je i moderan pjenušac Francesca. Ova lagana, lepršava i svježa vina sjajno se sljubljuju uz sezonske salate i jela od bijelog mesa. Osim na webshopu Feravina, #VinoZaDoma od sada se može naručiti i na webshopu Wine & More.

Čak i u ovim vremenima kada moramo biti solidarni i odgovorni, ne trebamo se odreći malih rituala koji život čini ljepšim. Čaša dobrog vina može podignuti kućnu atmosferu. Naravno, naglasak je na promišljenoj, umjerenoj konzumaciji usmjerenoj na zdravu hranu, lokalne proizvode, ali i zajedničko kuhanje. Ako do sada niste imali vremena za ovakav pristup vinu, pravi je trenutak da otkrijete koliko vas svakodnevne sitnice mogu učiniti sretnima.

„I u ovim trenucima kada se svi borimo protiv korona virusa i kada je riskantno napuštati dom, željeli smo poručiti našim vjernim kupcima i ljubiteljima vina da mislimo na njih, te im omogućiti da kušaju i vina iz 2019. na koja smo posebno ponosni“, istaknuo je Ivan Maričić, predsjednik Uprave vinarije Feravino.

LOLIPOP PR

Foto: Dora Dvoržak

Više na:

https://www.facebook.com/FeraVinoFericanci/

https://feravino.hr/kategorija-proizvoda/vinozadoma/