Vivodina Wine and Walk – odlična jesenska priča

Najavljena omiljena eno-gastro manifestacija – Vivodina Wine and Walk
Vivodina Wine and Walk održat će se 6. i 13. studenog u vivodinskom kraju.
Svi ljubitelji kušanja izvrsnih vina domaćih vinara u studenom će doći na svoje jer najavljena je omiljena eno-gastro manifestacija Vivodina Wine and Walk.


Jedinstvena manifestacija, u potpunosti posvećena lokalnoj enogastronomiji održat će se 6. i 13. studenog u vivodinskom kraju koje je sa svojih 26 sela i zaselaka u sklopu Karlovačke županije, od davnina poznato po uzgoju vinove loze.

U sklopu manifestacije sudionici će posjetiti ukupno 8 domaćih vinarija dok će njihova šetnja vivodinskim krajem trajati čak 7 sati na ruti dugoj 9 kilometara. U svakoj vinariji, uz ljubaznu dobrodošlicu domaćina, kušat će se probrana vina i otkrivati tajne vivodinskog vinarstva. Svaki sudionik dobiti će svoj start paket unutar kojeg se nalazi i prigodna čaša koja se čitavo vrijeme nosi oko vrata te ona ostaje lijep poklon za uspomenu.

Renomirani vinari vivodinskog kraja posjetiteljima će ponuditi čitavu paletu okusa vina zbog čega je ova manifestacija nezaobilazna za sve ljubitelje vina i otkrivanja novih turističkih potencijala kontinentalne Hrvatske. Organizatori zbog toga očekuju kako će još jednom okupiti posjetitelje iz cijele Hrvatske koji će kroz sljubljivanje vina i rekreacije upoznati ovaj vinogradarski kraj.

Ruta je pomno planirana kako bi sudionici uživali u prekrasnim prirodnim ljepotama vivodinskog kraja koji se nalazi unutar Parka prirode Žumberak – Samoborsko gorje, a predviđeno je i kušanje domaće, lokalne hrane u vinarijama. Neće nedostajati ni zabave, a diljem rute predviđena su brojna iznenađenja.


Broj sudionika je ograničen na 210 osoba po danu koje će se rutom kretati u grupama po 30 veselih sudionika, a organizatori poručuju kako su svi pozvani i dobrodošli na najveseliji vikend u godini na Vivodini!

Prijave za sudjelovanje otvorene su na poveznicama:
www.utrka.com/utrke/winewalkkarlovac1/2021/info/  za 6.11.
www.utrka.com/utrke/winewalkkarlovac2/2021/info/ za 13.11.

Fotografije: visitkarlovaccounty.hr