I Kutina sprema zimsku čaroliju

Uz bogate blagdanske ukrase, dekoracije i instalacije, blagdanska čarolija uskoro će zavladati Kutinom.
Od subote, 8. prosinca pa sve do sredine siječnja sljedeće godine održavati će se „Zimska čarolija“, manifestacija koja će ponuditi brojne zanimljive sadržaje.

Za ovu manifestaciju organizatori su pripremili doista bogat program u kojemu svatko može pronaći ponešto za sebe, od najmlađih do najstarijih.
Kutina će zablistati u pravom božićnom duhu ovog prosinca, uz prelijepo zimsko bajkovito ozračje. Ne morate ništa planirati, samo iziđite vani i prepustite se čaroliji zime.

Program kutinske Zimske čarolije odvijati će se na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje će se postaviti klizalište sa ledenom stazom oko fontane.
Za osnovnoškolce pripremaju se škola klizanja i hokeja, ali i drugi zanimljivi programi na ledu.

Popratni program oko klizališta obuhvatiti će disco večeri, revije i prezentacije na ledu, zabavni program s glazbenim nastupima, ugostiteljsku ponudu i brojne druge sadržaje. I za najmlađe posjetitelje pripremaju se brojne aktivnosti, od animacije, kreativnih radionica i predstava, do božićnog vlakića, Kuće Djeda Mraza i drugih sadržaja. 31. prosinca u podne, održati će se dječji doček Nove godine, uz zagarantiranu zabavu.

U večernjim satima, tradicionalno se priprema gradski doček uz veliki vatromet i proslavu do jutarnjih sati. U sklopu manifestacije održati će se tradicionalni Božićni sajam koji će okupiti obrtnike i umjetnike sa ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda.

Uz zvukove božićnih pjesama zborova, dječjeg veselja, mirisa kuhanog vina i fritula, dovoljno je prepustiti se uživanju i upiti blagdanski ugođaj.
Zimska čarolija u Kutini vas poziva na blagdansko okupljanje jer čarolija bez vas neće biti potpuna.

 

Izvor: 

www.turizam-kutina.hr

Facebook