Virtualni božićni daruvarski sajam: kupuj lokalno iz fotelje i topline svog doma

Kupuj lokalno, naruči božićni poklon iz Hrvatske, iz Daruvara!

Daruvarski božićni sajmovi iznova su svake godine, svojom kreativnošću, toplinom, energijom i ljupkim dekorom, osvajali posjetitelje i stanovnike Daruvara,  a sam Daruvar nerijetko je bio istican jednim od najslađih božićnih gradova za vrijeme Adventa.

Lampice, ukrasi, svjećice, i više od svega, izloženi domaći proizvodi na štandovima, nekako su obilježavali sve daruvarske advente i davali im onu tako potrebnu toplinu koja se nerijetko znala izgubiti u raskošnom sjaju rasvjete i pirotehnike gradskih advenata. No ovaj Božić je drugačiji od drugih. Nema šušura, nema gužvi, nema sjaja, nema štandova, jelki, lampica, pjesme ni kuhanog vina.

Jeli to baš tako loše? Ako se okolnosti ne mogu poboljšati, prilagodimo im se!

https://www.facebook.com/TuristickaZajednicaDaruvarPapuk/videos/2520576961575042

Stoga u Daruvaru se nisu predali beznađu, već su odlučili napraviti specijalan Virtualni Božićni sajam. Što to znači? Da možete u cijeloj HR iz topline svog doma naručiti jedinstven, unikatan i originalan poklon sebi i najmilijima jer domaće je domaće. Najbolje i najmanje skupo. Podršku malim proizvođačima na ovaj način ne treba dodatno isticati. 

Od 10. do 23. prosinca, na facebook stranici i instagramu Turističke zajednice Daruvar-Papuk i na www.visitdaruvar.hr svoje domaće proizvode, suvenire, rukotvorine i ukrasne predmete predstavljat će vam redom proizvođači daruvarskog kraja! Donosimo kratak opis svakog proizvoda a klikom na foto, možete doći do direktno do njihovog weba ili FB te doznati više o ponudi ili naručiti. Ne čekajte, uljepšajte ovaj Božić domaćim proizvodima. Uvijek možete otići direktno na web: virtualni-bozicni-sajam

DETALJAN VODIČ KROZ DARUVARSKU BOŽIĆNU PONUDU – NARUČITE IZ FOTELJE HOME MADE PROIZVODE 

OPG HUSAK ARONIJA KOP

Zdravlje sebi i najmilijima ovog Božića najvažniji je i najljepši poklon. Tražite ideju za originalni božićni poklon za obitelj, rodbinu, prijatelje, kolege? Iznenadite svoje najmilije zdravim aronija proizvodima za jačanje imuniteta na prirodan način!

Akcijska božićna ponuda:

Matični sok od aronije 1l 40kn + čaj od aronije 100g GRATIS

Matični sok od aronije 0,75l 30kn + čaj od aronije 100g GRATIS

Matični sok od aronije 0.25 l 15 kn

Prirodni sok od jabuke, breskve i aronije 1l 18kn

Prirodni sok od jabuke 1l 12kn

Prirodni sok od jabuke i aronije 15 kn

Čaj od aronije 100g 10kn

Čaj rinfuza 1kg 80kn

Aronija prah 100g 12 kn

Kupnjom u minimalnoj vrijednosti od 100,00 kn besplatna dostava na području grada Daruvara i okolice, a kupnjom u vrijednosti od minimalno 200,00 kn besplatna dostava na području cijele Hrvatske. KLIKOM NA SLIKU DOĐITE DIREKTNO DO PONUĐAČA:

KONTAKT PODACI:

Aronija Kop, Končanica 278, 43505 Končanica

Mob: 099 752 9069

E-mail: [email protected]

Web: www.aronija-kop.com

RUKOTVORINE I SUVENIRI NAPRAVLJENI SRCEM

ČEŠKA BESEDA GORNJI DARUVAR

Članice Besede sastaju se na kreativnim radionicama i izrađuju razne predmete od materijala poput špage, papira, žice, stakla i tkanine. Najpoznatije su po pletenju košarica od novinskog papira.

Kod njih možete kupiti unikatne rukotvorine poput: patuljaka od papira ili tkanine, držač salveta od papira takozvana „Plesačica“, anđele, košarice i zdjelice od papira, ukrašene staklene boce i tanjure…i sve ostale predmete koje vidite na fotografijama.

Za više fotografija posjetite njihov facebook profil: Češka beseda Gornji Daruvar

Kontakt broj za narudžbe i preuzimanje:
Adelka 0958120381

Mail: [email protected]

DARUVARSKE TOPLICE – SUHI BOŽIĆNI KOLAČI DOSTOJNI CAREVA

Zasladite se suhim božićnim kolačima koje u kuhinjama Daruvarskih toplica pripremaju prema tradicionalnim recepturama i uz najviše higijenske standarde.

Cijena kolača je 70,00 kn/kilogram.

Za narudžbu ih kontaktirajte na (043) 623 662 od 8-15 sati.

Narudžbe zaključno s 15.12.2020. godine.

 

OPG JAREŠ – VRHUNSKI SIREVI poznati nadaleko 

Obitelj Jareš generacijama se bavi sirarstvom te poljoprivrednom proizvodnjom. Receptura izrade svježeg sira stara je 150 godina. U sklopu farme je 2008. godine otvorena mini sirana prilagođena proizvodnji preko 15 vrsta različitih sireva. Ovog Božića darujte sebi i najdražima vrhunske sirne proizvode.

Mob: 0916212657, 098505689

E-mail: [email protected]

KLIK NA SLIKU

Proizvode možete kupiti direktno u lokalu u prostoru tržnice Daruvar – sub 8h-12:30h, sri 8h-12h. Tržnica Pakrac – čet 8:12, ili Donji Sređani 3 – prethodnu uz najavu

U ponudi vas čekaju:  Domaći sirevi i mliječni proizvodi, poklon paketi, prirodni maslac dobiven mehaničkim postupkom za najfinije Božićne kolače. Detaljna ponuda i informacije o OPG mini sirana Adela Jareš nalaze se na web adresi: opg-jares3.webnode.hr.

OPG JENIČEK – sretne košare pune oraha i lješnjaka

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Jeniček niz godina bavi se voćarstvom, uzgojem i proizvodnjom oraha i lješnjaka na više hektara nasada. Nude prodaju na kućnom pragu i slanjem željenih proizvoda na vašu adresu. U ponudi imaju: Lješnjak očišćeni, ulje od lješnjaka. Naručiti možete: OPG Jeniček, Žrtava Fašizma 14, Daruvar, Mob: 098 979 86 16, e-mail: [email protected]

OPG DRAŽENKA KEŠIĆ – BLAGO IZ PRIRODE NA VAŠEM STOLU OVOG BOŽIĆA

OPG se bavi proizvodnjom i preradom voća i povrća. U ponudi su hladno prešani, 100% prirodni voćni sokovi, ocat od višnje i jabuke te džemovi.

Trenutno su u ponudi i lješnjaci, grah trešnjar i hokkaido tikve. Matični voćni sokovi i mješavine voćnih sokova potpuno su prirodni, bez dodatka vode, šećera i konzervansa. Džemovi i pekmezi također su napravljeni bez konzervansa, a postotak šećera koji je u njima je vrlo nizak, do 25 % u odnosu na udio voća.

Kupujte domaće i provjereno.

OPG Draženka Kešić
Velika Maslenjača 38, 43500 Daruvar
Mobitel: 098 9543 060, 098 717 924
Email: [email protected], [email protected]
Facebook: OPG Draženka Kešić

 

OPG KOČI

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo “Jaroslav Koči” iz Končanice bavi se ekološkim uzgojem aronije, ribiza i lješnjaka o čemu svjedoči i dodijeljen certifikat eko proizvodnje. OPG KOČI i ove godine uz svježe i suhe bobice aronije ima u ponudi i razne prerađevine:
Matični sok od aronije, čaj od aronije, vino od aronije, namaz od aronije, namaz od aronije i drugog voća, sirup od šumskog voća. U ponudi imaju i očišćene lješnjake.

OPG KOČI KONTAKT PODACI 

Končanica 97, Končanica, Mob 098/647999

 

OPG MATEJ KOVAČEVIĆ

Obitelj Kovačević bavi se uzgojem vinove loze kroz 5 generacija.

Od 2003. godine registrirani su za proizvodnju grožđa i vina, a od 2008. godine ovo se obiteljsko gospodarstvo bavi i agroturizmom. OPG je registriran kao vinotočje uz koji je smještajni objekt, dvokrevetna soba i apartmanom koji namještajem, pećima na drva i ručno vezenom posteljinom podsjećaju na sobe naših baka. 🙃🎄☺🍷Iznenadite svoje najbliže vinima Vinarije Kovačević u prigodnom blagdanskom izdanju! KLIK NA SLIKU

KONTAKT:

Franje Kuhača 39, Daruvar

Mob: 099 578-1927

E- mail: [email protected]

 

OPG MILDE – CARSTVO LJEŠNJAKA

OPG Milde bavi se proizvodnjom lješnjaka i proizvoda od lješnjaka.

U božićnoj ponudi su poklon paketi koji objedinjuju sav proizvodni asortiman.

(1kg lješnjaka, 200ml lješnjakovog ulja i 500g lješnjakovog brašna). Osim poklon paketa u ponudi su i posebno ručno prebrani i suho očišćeni lješnjaci, prženi lješnjaci za kolače i grickanje, lješnjakovo ulje i lješnjakovo brašno. Više detalja o OPG-u nalazi se na facebook stranici @OPG Milde, uzgoj lješnjaka. KLIK NA  SLIKU

Cijene proizvoda:

Poklon paket: 120 kn

Lješnjak očišćeni (1kg): 60 kn

Lješnjak prženi (500g): 50 kn

Lješnjakovo brašno (500g): 25 kn

Lješnjakovo ulje:

200ml: 50 kn

500ml: 125 kn

1l: 200 kn

Kontakt podatci:

Jasna Milde

Ante Starčevića 23A, Daruvar

098/9613-870

Facebook stranica: www.facebook.com/opgmilde

mail: [email protected], [email protected] 

 

PIVOVARA DARUVAR – ZA ISTINSKE PIVOLJUPCE

Pošto ove godine nećemo biti u mogućnosti družiti se s ljubiteljima piva, točiti piva iz standardne ponude Pivovare Daruvar kao i kuhano pivo sa začinima koje je postalo tradicija, odlučili smo pokrenuti vlastiti web-shop u kojem se mogu putem interneta naručiti svi naši proizvodi koji su idealan poklon za istinske ljubitelje piva.

KLIK NA SLIKU

PIVOVARA DARUVAR

Ul. Antuna Matije Reljkovića, Daruvar

e-mail: [email protected], [email protected]

URL: www.pivovara-daruvar.hr/

www.starocesko.com

www.5th-element.com.hr

 

RIHTER DISTILLERY – GOSPODIN GIN

Obiteljska destilerija sa stoljetnom tradicijom kuhanja alkohola na području grada Daruvara – ždralovog grada. Zašto su posebni?

– Svaki dio boce ima priču

– Nije proizveden nego napravljen u malim serijama

– Zato što su sve biljke ručno brane i s pažnjom odabrane

– Zato što je svaka boca ručno punjena

– Zato što se na svaku bocu ručno lijepe etikete

– Zato što je svakoj boci posvećena pažnja da bude naviše kvalitete

KLIK NA SLIKU

Ovo je priča o Ždralu… Crane Town london dry gin proizveden je od 20 ručno ubranih biljaka branih u podnožju planine Papuk kao što su: borovica, angelica, bazga i kamilica. Gin je rađen u tradicionalnom obiteljskom ozračju, destiliran u bakrenom kotlu sa gin basketom.. Na nepcu ostavlja snažan trag s okusima bilja.. Osim izuzetne kvalitete okusa ovaj gin krasi specifičan miris borovice s nijansama bazge i citrusa.. Uz snažan okus i bajkovite mirise ovaj gin svakom ljubitelju ostavlja mogućnost maštanja i stvaranja posebnih doživljaja..

KONTAKT:

RIHTER DISTILLERY

VL.IGOR RIHTER

Šibovac 96, 43500 Daruvar,Croatia

Tel: +385 98 1886921

E-mail: [email protected], [email protected]

WEB: www.rihter-distillery.com

facebook:Crane Town Gin

UDRUGA KORAK DALJE – prekrasni ukrasi za vašu dušu

Ništa nam neće ovi Božić pokvarit, jer mi ćemo unatoč svemu ipak imati svoj poseban štand. Kako je ove godine sve u nekom virtualnom svijetu, Korakovci se pridružuju virtualnom sajmu i nude vam predivne radove i ukrase. Obradujte sami sebe, svoje najmilije i/ili nas izborom nekog od ovih naših božićnih kreacija. Čekaju Vvš poziv, poruku i Vaš osmijeh kada dođete po svoj mali ukras.

KONTAKT:

Adresa: P.Preradovića 63, 43 500 Daruvar

Tel. 0995169797

Mail: [email protected]

Facebook: Udruga “Korak dalje” Daruvar

KLIK NA SLIKU

 

UDRUGA ŽDRALICE – super kreativne rukotvorine kao savršen dar

paketi od 69 kn..

Ždralice su vrijedno pripremile božićne poklone: kupnjom podržite rad Udruge i obradujte sebe i svoje najmilije! U ponudi su božićne maskice za lice s brojnim prigodnim uzorcima – ostanite sigurni u blagdanskom stilu! (12kn/komad, 35kn/paket od 3) Tu su i ručno oslikane platnene vrećice, savršene kao poklon ili kao ekološka opcija zamatanja. (40kn/komad). Popularni gnomići i ove blagdanske sezone traže dom. Dostupni su mali viseći (20cm) po cijeni od 20kn i veći stojeći (40cm) po cijeni od 40kn do 60kn.

Ručno izrađeni ukrasni vijenci za vrata u raznim bojama uljepšavaju svaki dom – mogu se pokupiti po cijeni od 50kn.

Da pojednostave shopping i olakšaju donošenje odluke, pripremili smo i PERSONALIZIRANE BOŽIĆNE PAKETE! Dolaze u dvije opcije: mali božićni paket i veliki božićni paket.

Mali božićni paket sastoji se od: ručno oslikane božićne platnene vrećice (opcija odabira boje u ponudi), ručno skrojena božićna maskica za lice (opcija odabira dizajna u ponudi), te ručno izrađeni mali gnomić (opcija odabira boje u ponudi).Mali paket košta 69kn.

Veliki božićni paket sastoji se od: ručno oslikane božićne božićne vrećice (opcija odabira boje u ponudi), tri ručno skrojene božićne maskice za lice (opcija odabira dizajna u ponudi), te ručno izrađeni veliki gnomić (opcija odabira boje u ponudi). Veliki paket košta 99kn. Odabir boje oslikavanja vrećice, dizajn maskice i boju gnomića možete ostaviti nama – ili možete sami odabrati i personalizirati svoj paket. Za doplatu od 10kn, mogu vam na platnenu vrećicu napisati i ime osobe kojoj je dar namijenjen. KLIK NA SLIKU

KONTAKT:

Facebook: facebook.com/zdralice

Telefon: 097 664 9356

Mail: [email protected]

Sve informacije pronađite dodatno na: www.visitdaruvar.hr

DARUVARSKA RAZGLEDNICA – PODIJELIMO ZAJEDNO OPTIMIZAM ZA 2021/pratite nas na društvenim mrežama

https://www.facebook.com/TuristickaZajednicaDaruvarPapuk/videos/2520807148224171

 

Božićnom Daruvarskom Razglednicom uđite i raskomotite se u naš  prvi Virtualni Božićni Sajam koji od 10.12.2020, možete pratiti na web i face stranici TZ Daruvar-Papuk.

Od srca vam želimo sretne i blagoslovljene božićne blagdane i čekamo vas u gostima. Nama ste dobrodošli uvijek! Virtualno, stvarno, online ili posjetom..čekamo vas!

 

Naslovna fotografija: autor Ratko Vuković ROMA PHOTOGRAPHY