More
  Naslovnica Lifestyle Događanja Četvrti VIP klub Vision One sa kineskim gostima

  Četvrti VIP klub Vision One sa kineskim gostima

  Ovaj tjedan održao se četvrti VIP susret Vision One teama na čijoj se platformi nalaze umrežene brojne turističke zajednice i turistički subjekti Hrvatske, kroz objedinjeni sustav mobilne aplikacije. 

  Domaćin četvrtog susreta Vip kluba, bilo je bajkovito Zagorje, gdje su sudionici imali prilike prošetati Gupčevim krajem, a prezentacija se održala u Hotel Kamp Terme Jezerčica, kojim su sudionici imali priliku prošetati i upoznati se s najnovijom ponudom kampa kroz kompleks atraktivnih mobilnih bungalova. 

  Na prezentaciji je došlo do potpisa Ugovora o zajedničkoj suradnji na promociji domaćih destinacija s Udrugom turističkih vodiča na kineskom jeziku.
  Gosti iz Kine dolaze nam u sve većem broju i zanimaju ih i prekrasne kontinentalne destinacije Lijepe naše i zato su su posebni gosti ovogodišnjeg VIP kluba bili i licencirani turistički vodiči – Kinezi, koji sjajno pričaju i vode na hrvatskom.

  Također je uručeno posebno priznanje/nagrada gđi Kseniji Tomić, koja je u samim počecima prepoznala Vision One projekt, te ga je u ime Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije, među prvima podržala. 

  Zoran Janžek, Ksenija Tomić, Danijel Botić

  Vision Team je prepoznat i nagrađen za inovativni i kreativni pristup pružanja turističkih informacija objedinjenih na mobilnoj aplikaciji Vision Onečime je dan značajan doprinos ukupnoj promociji i informativnoj vidljivosti turističkih sadržaja i destinacija, posebno kontinentalnog dijela Hrvatske.

  Silvija Podoljak, Anita Žuvela Hitrec

  Inače, Vision One aplikacija projekt je mreže mobilnih aplikacija koja povezuje aplikacije iz različitih kategorija interesa poput turističke ponude, gastro ponude s naglaskom na prezentaciju brojnih sadržaja kontinentalnog turizma i aktivnog odmora.

  Vizija projekta „Vision One“ je umrežavanje svih dionika u turizmu kontinentalne Hrvatske i susjedne Slovenije, u suradnji s gradovima i turističkim zajednicama, promocija lokalnih poduzetnika, njihovih proizvoda i usluga.

  Aplikaciju možete skinuti ovdje:

  Google play

  itunes.apple.com/

  PRATITE NAS

  1,378SljedbeniciSlijedi