Četvrti VIP klub Vision One sa kineskim gostima

Ovaj tjedan održao se četvrti VIP susret Vision One teama na čijoj se platformi nalaze umrežene brojne turističke zajednice i turistički subjekti Hrvatske, kroz objedinjeni sustav mobilne aplikacije. 

Domaćin četvrtog susreta Vip kluba, bilo je bajkovito Zagorje, gdje su sudionici imali prilike prošetati Gupčevim krajem, a prezentacija se održala u Hotel Kamp Terme Jezerčica, kojim su sudionici imali priliku prošetati i upoznati se s najnovijom ponudom kampa kroz kompleks atraktivnih mobilnih bungalova. 

Na prezentaciji je došlo do potpisa Ugovora o zajedničkoj suradnji na promociji domaćih destinacija s Udrugom turističkih vodiča na kineskom jeziku.
Gosti iz Kine dolaze nam u sve većem broju i zanimaju ih i prekrasne kontinentalne destinacije Lijepe naše i zato su su posebni gosti ovogodišnjeg VIP kluba bili i licencirani turistički vodiči – Kinezi, koji sjajno pričaju i vode na hrvatskom.

Također je uručeno posebno priznanje/nagrada gđi Kseniji Tomić, koja je u samim počecima prepoznala Vision One projekt, te ga je u ime Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije, među prvima podržala. 

Zoran Janžek, Ksenija Tomić, Danijel Botić

Vision Team je prepoznat i nagrađen za inovativni i kreativni pristup pružanja turističkih informacija objedinjenih na mobilnoj aplikaciji Vision Onečime je dan značajan doprinos ukupnoj promociji i informativnoj vidljivosti turističkih sadržaja i destinacija, posebno kontinentalnog dijela Hrvatske.

Silvija Podoljak, Anita Žuvela Hitrec

Inače, Vision One aplikacija projekt je mreže mobilnih aplikacija koja povezuje aplikacije iz različitih kategorija interesa poput turističke ponude, gastro ponude s naglaskom na prezentaciju brojnih sadržaja kontinentalnog turizma i aktivnog odmora.

Vizija projekta „Vision One“ je umrežavanje svih dionika u turizmu kontinentalne Hrvatske i susjedne Slovenije, u suradnji s gradovima i turističkim zajednicama, promocija lokalnih poduzetnika, njihovih proizvoda i usluga.

Aplikaciju možete skinuti ovdje:

Google play

itunes.apple.com/