• NASLOVNICA
 • LIFESTYLE
 • GASTRO HRVATSKA
 • ISTRAŽI/DOŽIVI
More
  Naslovnica Gastro Hrvatska Kušajte tradicijske okuse ovih dana diljem Zagrebačke županije

  Kušajte tradicijske okuse ovih dana diljem Zagrebačke županije

  Manifestacija Dani Okusa hrvatske tradicije održat će se od 15. do 25. studenoga 2019. u 10 županija, te u njoj sudjeluje preko 100 ugostiteljskih objekata.

  Zajednička je to manifestacija nosioca standarda „Okusi“ i sustava turističkih zajednica županija koja se po prvi puta organizira na nacionalnoj razini i to u trajanju od deset dana.

  S područja Zagrebačke županije na prvim nacionalnim Danima Okusa hrvatske tradicije sudjeluje 10 objekata, nosioca standarda Okusi tradicije zagrebačkoga kraja.  U navedenom razdoblju po promotivnoj cijeni od 75 kuna i 95 kuna za tri slijeda moći ćete uživati u tradicionalnim gastronomskim specijalitetima zagrebačkoga kraja, a koje će ponuditi objekti nosioci standarda Okusi tradicije zagrebačkoga kraja; 

  Bistro Babriga (Velika Gorica)
  Ekopark Krašograd
  (Pisarovina)
  Hotel Bunčić
  (Vrbovec)
  Hotel Princess
  (Jastrebarsko)
  Restoran Ivančić
  (Jastrebarsko)
  Izletište Suhina
  (Sveta Nedelja)
  Restoran Samoborska klet (Samobor)
  Seoski turizam Kezele
  (Ivanić-Grad)
  Seosko domaćinstvo Stara preša
  (Šenkovec)

  Uz Crno jaje do dodatnih popusta u odabranim gastro objektima

  S ciljem povećanja vidljivosti projekta i gastro ponude te jačanja tržišne prepoznatljivosti ugostiteljskih objekata nosioca standarda „Okusi“,  TZ Zagrebačke županije po prvi puta dodatno promovira objekte nosioce standarda Okusi tradicije zagrebačkoga kraja koji sudjeluju na manifestaciji putem portala Crno Jaje a ponudu možete pronaći na ovoj poveznici. 
  Jelovnici se nude po promotivnim cijenama i iznose 60,00 kn (za jelovnik od 75,00 kn) te 76,00 kn (za jelovnik od 95,00 kn).

  Očekujemo vas na Danima Okusa, uživajte u desetodnevnoj ponudi gastronomskih specijaliteta i doživite tradicionalnu kuhinju zagrebačkoga kraja.

  Uz europsku metropolu pronađite svoj kutak zelenila, osjetite duh lokalnog načina života te uživajte u odličnoj autohtonoj domaćoj hrani i vrhunskim vinima. 

                                  #VisitZagrebCounty #Doživitetradiciju #EnoGastroOaza

  Više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:

  https://www.okusi.hr/okusi-zagrebackog-kraja/partneri.html

  http://www.visitzagrebcounty.hr/dani-okusa-hrvatske-tradicije-27611/

  www.crnojaje.hr

  fotografije ustupila: TZ Zagrebačke županije

  PRATITE NAS

  1,342InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Street food na slavonski način

  Turistička zajednica Požeško-slavonske županije u srcu Zagreba pripremila pravi gurmanski doživljaj uz vrhunska vina kutjevačkog vinogorja.   Domaći čvarci iz okolice Požege pravi su hit. Ova...