Pripremite cekere i dođite ovaj vikend na zagrebački Europski trg po ukusne domaće proizvode

Nemate li posebnih planova ovaj vikend,  dođite na Europski trg upoznati raskošnu turističku ponudu destinacije Daruvar – Papuk koje će se održati od 09,00-19,00h dana 25.5.2019.
Preporuka: ponesite što veći ceker jer je ponuda Daruvara i okolice, primamljiva u svakom pogledu. Od jedinstvenih sireva, nadaleko poznatog piva, ukusnih džemova, zdravih medova, opojnih likera, zdravlja od aronije, domaćih lješnjaka do unikatnog nakita daruvarskog kraja..tražite li idealan poklon za sebe i svoje najbliže, pronađite ga na jednom od 15 ukusnih i mirisnih štandova. Darujte izvorno, domaće, naše. 

Što vas očekuje ove subote na Europskom trgu u Zagrebu?

Na Europskome trgu, u subotu, predstaviti će se turistički ponuđači na 15 štandova;

Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i Termalni vodeni park “Aquae Balissae” bi predstavljali najstariju tradiciju, termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana, zatim bogatu povijest i tradiciju vinogradarstva i vinarstva pretočenu u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstavit će Badel 1862 d.d.-Vinarija Daruvar dok će kompletna ponuda biti upotpunjena i ponudom jedinstvenih sireva OPG-a Jareš te ponudom jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva.

NE PROPUSTITE SAZNATI SVE O VINODARU – NAJZABAVNIJEM VINSKOM FESTIVALU KONTINENTA 

Turistička zajednica Daruvar – Papuk posjetiteljima će predstaviti kompletnu turističku ponudu destinacije ali i manifestaciju VINODAR – najzabavniji festival vina koja će se održati u Daruvaru dana 31. svibnja – 9. lipnja 2019. godine. Svi ste pozvani posjetiti Daruvar 08.6.2019. kada je organiziran vinski izletnički vlak iz Zagreba za Daruvar „VINODAR EXPRESS“ po cijeni od 30,00 kuna povratne karte.

Svoju ponudu domaćih proizvoda predstavit će i OPG Bokulić sa svojim domaćim džemovima, pekmezima, zatim Pčelarstvo Daruvar i Duga grana koji će svima zainteresiranima ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire od meda i daruvarske likere dok će Eliška predstaviti unikatan nakit daruvarskog kraja. U ponudi će biti i proizvodi od aronije OPG-a Koči i Aronije Kop, lješnjaci OPG-a Jeniček i proizvodi od jabuke OPG-a Kešić.

Daruvar je zelena oaza zdravlja, termalnih voda, bogate i raznovrsne kulture, aktivnog turizma nadomak Zagreba, te jedan od najskladnijih i najljepše uređenih gradova u Hrvatskoj. Stoga dođite na Europski trg ove subote 25.05.2019., upoznajte Daruvar i otkrijte zašto Daruvar voli život te zašto ćete i Vi zavoljeti Daruvar.

Više info: www.visitdaruvar.hr

www.facebook.com

fotografije: arhiv TZ Daruvar – Papuk