Daruvarski Dani piva – dobre vibracije u Daruvaru

Ne zaboravite 17. i 18.svibnja posjetiti Daruvar te pohoditi Dane Piva. Pivoljubci i pivopije, ova dva dana rezervirajte za sebe, upoznajte različite okuse te se prepustite dobrim vibracijama..

Kako bi Pivovara Daruvar, jedan od najznačajnijih simbola grada, približila svoju paletu proizvoda potrošačima, dani 17. i 18. svibanj 2019. rezervirani su za Dane piva u Daruvaru. Počastite svoje nepce raznim vrstama piva proizišlih iz obiteljskih receptura i mašte proizvođača na craft beer festu te uživajte u širokoj paleti specijalnih vrsta piva Pivovare Daruvar

DAN NEZAVISNOSTI u Dvorcu Janković – Festival piva Malih Nezavisnih Pivovara

I ove će se godine u sklopu Dana piva održati Festival malih nezavisnih pivara Hrvatske pod nazivom ‘Dan nezavisnosti’, a unutar kojeg će biti organizirano nekoliko predavanja i panel rasprava čiji će glavni naglasak biti na kolaboracijama i postojećem Zakonu o trošarinama.

Pivari će nakon toga posjetiteljima ponuditi i prezentirati svoja piva, pa će tako struka i publika imati priliku na jednom mjestu upoznati i kušati čak 70-tak različitih domaćih craft piva. Program započinje u petak 17.05.2019. u 18.00 sati u prostoru Dvorca Janković, a ulaz je 50,00 kuna.

Subota, 18. svibnja 2019. g. – DANI PIVA

Program Dana piva upotpunit će i niz ostalih cjelodnevnih zabavnih događanja za cijelu obitelj. U dnevnom dijelu programa uz DJ glazbu goste će zabavljati daruvarski Boogie Woogie Combo band, za djecu će biti organiziran cjelodnevni Kutak u kojem će najmlađi posjetitelji moći isprobati akrobatiranje na svili, ringu i hammocku, a uz facepainting imat će priliku naučiti žonglirati s tanjurima.  Interaktivni cirkuski nastup obogatit će akrobatska koreografija na zračnom ringu, animatori i hodači na štulama, te žongliranje sa vatrenim rekvizitima.  Dodatnu dozu smijeha posjetiteljima će zasigurno priuštiti i stand up nastupi komičara.

Vrhunac programa bit će nastup Lidije Bačić čiji koncert započinje na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru u 21,00 sat. Ulaz je besplatan.

PROGRAM

9.00h Daruvarski sajam cvijeća

Sajam tradicionalnih gastro proizvoda iz kontinentalnog dijela Hrvatske

10.00h    Nastup Daruvarskih mažoretkinja

10.00h    Street Art Performance: hodači na štulama, facepainting, kutak za djecu

11.00h    Nastup Boogie Woogie Combo benda (pozornica)

16.30h   Nastup Daruvarskih mažoretkinja

17.00h   Nastup akrobata na ringu i svili

17.30h   Street Art Performance: hodači na štulama, facepainting, kutak za djecu

18.00h   Stand up nastup (Studio Smijeha – Marko Dejanović i Goran Vinčević)

20.00h   Žongleri s vatrom

21.00h   Koncert Lidija Bačić

TIJEKOM CIJELOG DANA:

• STAROČEŠKO PIVO NA ŠANKU DUGAČKOM 20 metara

• TORTA OD STOUT PIVA 5th ELEMENT by gastro blogerica Marina Obradović – Priče jedne kuhače

• BARBAQ FOOD TRUCK – ponuda mesa iz smokera

sve info pronađite na slijedećim poveznicama:

www.facebook.com/events/1253851558124380

www.starocesko.com

www.facebook.com/staroceskopivo

www.5th-element.com.hr

www.facebook.com/5thElementCraftBeer

Izvor objave i fotografije: www.visitdaruvar.hr