More
  Naslovnica Događanja/najave Multipak u Pakracu nikad atraktivniji

  Multipak u Pakracu nikad atraktivniji

  Više od 30 hi-fi izlagača, projekcije dokumentaraca, brojne radionice, promocije,  sjajna glazba i prvi put program za najmlađe – sve je spremno za osmo izdanje Multipaka u Pakracu.
  Od 27. svibnja do 2. lipnja Požeško-slavonska županija postaje multimedijalno središte Hrvatske!

  Znate li tko su punk poduzetnici ili na koji način pomaže piano terapija? Po odgovore dođite u Pakrac, na osmo izdanje Multipaka, najvećeg multimedijlanog događanje  u ovom dijelu Europe!  Prvi put ove godine i najmlađi će moći uživati u Mini Multipaku, posebno osmišljenom programu prepunom kvalitetne glazbe i filma. Mnogi od njih možda nikada nisu čuli kako zvuči glazba s gramofona – i to će moći idući tjedan u Pakracu!

  Bogati program i više od 40 izlagača

  Velika hi-fi izložba s 30 slušaonica i više od 40 izlagača, razne radionice, književni i glazbeni susreti, projekcije dokumentarnih filmova…, samo su dio bogatog programa. Ne propustite Oscarom nagrađen dokumentarac Free Solo o američkom penjaču Alexu Honnoldu u pripremama za uspon na El Capitan bez sigurnosne opreme i veliki koncert Detoura u petak, 31. svibnja, u dvorištu kurije Janković.

  Doživite Park prirode Papuk na električnom biciklu

  Pod pokroviteljstvom TZ Požeško-slavonske županije, Grada Pakraca, TZ grada Pakraca, Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva kulture, Multipak je zajednički projekt Muzeja grada Pakraca, Gradske knjižnice Pakrac i Robertoshopa. Njima se prvi puta pridružio i Park prirode Papuk s električnim biciklima za sve one koji Požeško-slavonsku županiju žele doživjeti iz nove perspektive. Među brojnim programskim partnerima je i Veleposlanstvo kraljevine Danske i njihov Danski filmski institut, koji već godinama prate jedan od najvećih europskih multimedijalnih festivala.

  Više o zanimljivom i raznovrsnom programu potražite na www.multipak.hr.

   

   

  PRATITE NAS

  1,377SljedbeniciSlijedi