Advent u Varaždinu -povijesna jezgra kontinentalnog bisera, uvesti će vas u zimsku bajku - ExploreCroatia
 • NASLOVNICA
 • LIFESTYLE
 • ISTRAŽI/DOŽIVI
More
  Naslovnica Destinacije Advent u Varaždinu -povijesna jezgra kontinentalnog bisera, uvesti će vas u zimsku...

  Advent u Varaždinu -povijesna jezgra kontinentalnog bisera, uvesti će vas u zimsku bajku

  Središte Varaždina u posljednjem će, mnogima najljepšem, mjesecu u godini odisati pravim blagdanskim ugođajem, obasjano tisućama žaruljica, a posjetitelji će u intimnoj atmosferi povijesne jezgre moći uživati u bogatom adventskom programu, koji će trajati od 2. prosinca do 7. siječnja.

  Blagdanska će čarolija glavni gradski trg pretvoriti u Bijeli Korzo, s bogatom ugostiteljskom i izlagačkom ponudom te glazbenim programima tijekom vikenda. Putem obasjanim svjetlom, širit će se mirisi kuhanog vina i fine hrane, u snježnoj šumi skrivena dočekati će vas obitelj sobova dok će zvukovi božićnih pjesama s pozornice doprinijeti adventskoj atmosferi.

  Trg Miljenka Stančića okružen najljepšim vizurama – Starim gradom, Kulom stražarnicom, palačom Sermage, gradskim zvonicima, ispunjen sjajem, mirisima i glazbom biti će još jedno nezaobilazno adventsko odredište.

  Na Kapucinskom trgu posjetitelje očekuje Ledena čarolija s atraktivnim klizalištem, uz bogati glazbeni i prigodni program. Nakon klizanja moći ćete se ugrijati toplim napicima i potražiti Djeda Mraza u njegovoj kućici i šapnuti mu svoje želje. Ne propustite blagdansku čaroliju koja vas od 2. prosinca 2017. do 7. siječnja 2018. očekuje u središtu Varaždina!

  Istražite usput i okolicu Varaždina, čudesne su vizure i boje i oblici, ovog dijela kontinentalne Hrvatske.

  Dok još nema snijega, uživajte u spokoju i smiraju prirode, koja se ovdje više nego darežljivo nudi posjetitelju:

  Cjelokupni program Adventa u Varaždinu možete vidjeti ovdje.

  Izvor objave i fotografija: www.turizam-vzz.hr

   

  PRATITE NAS

  1,326InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Kamo na izlet? Veličanstvene kontinentalne destinacije zovu na odmor

  Svima nam je poznati koliko se izleti mogu jednostavno isplanirati,  a uz dobru organizaciju mogu se pretvoriti u prekrasno iskustvo koje ne košta puno. Seosko...