Opuštajuća strategija uspješnih žena u Termama Tuhelj

Produhovljenost i briga o vlastitom tijelu i unutarnjoj harmoniji, četrdesete su učinile novim dvadesetima, a pedesete novim tridesetima. Stoljećima traje potraga za eliksirom mladosti, a odgovor se krije u wellness industriji.

Istraživanja everydayhealth.com portala pokazala su da 43 posto žena u svijetu pati od nesanice, 44 posto njih je pod svakodnevnim stresom, a jedna od četiri žene je nezadovoljna načinom života. Briga o sebi, opuštanje, plivanje i masaže uvelike otklanjaju navedene probleme, a to su odavno otkrile uspješne žene pa je wellness opuštanje neizostavan dio njihovog života.

Jesenski quick fix

Trend osnaživanja žena sve je prisutniji, a tome u prilog ide i pristupačna wellness ponuda s novim programom u Termama Tuhelj. Riječ je o jesenskom quick fixu koji ujedinjava ukusnu gastronomiju s tjelovježbom i opuštanjem u termalnoj vodi koja detoksira i puni energijom.

 

Za postizanje potpune harmonije, tu je i inovativna selfness filozofija. Umirit će um, revitalizirat će organizam i osloboditi pozitivne emocije. Već nakon jednog selfness rituala od samo nekoliko minuta koji uključuje istezanje i tehnike disanja, osjećat ćete se puno bolje, pa ćete ga nastaviti prakticirati i kod kuće. Želite li promijeniti navike i fokusirati se na zdrav i opuštajući način života, ne propustite Selfness dan koji se tradicionalno održava posljednjeg petka u mjesecu, a sljedeći je već 29. studenog.

 

Uspješne žene u tjedni raspored uvrstile su „sauna dan“

Idealno bi bilo ako biste opuštanje u wellness i spa ritualima uvrstili u tjednu rutinu i jedan dan posvetili samo sebi. U Termama Tuhelj svaki utorak je rezerviran samo za žene, a teško je odoljeti neograničenom plivanju u termalnim bazenima i cjelodnevnom opuštanju u saunama. Na Sauna danu, 22. studenog, možete uživati u finskoj i parnoj sauni, ali i Laconiumu. Sve će vam goditi – vrtloženje zraka, programi medom, solju, termalnim blatom, čokoladom…, a uz mirisne aroma programe koža će zablistati, tijelo se opustiti.

 

Zašto je wellness bitan?

Njega i opuštanje presudni su za kvalitetan život. Provjerite to u hamamu koji ne čisti samo tijelo nego regenerira i dušu. Onaj u Termama Tuhelj osim turske saune i prostora s velikim grijanim stolom, nudi i zonu za opuštanje.

Samosvjesne žene koje nižu uspjehe znaju da su obloge s ljekovitim termalnim blatom dobar način za postizanje efekta vječne mladosti. Termalno tuheljsko blato nepresušan je izvor zdravlja i energije i ubraja se među najbolja u ovom dijelu Europe. Idealno je za regeneraciju kože i anticelulitne terapije.

Uz kvalitetan san u udobnim sobama hotela Well**** i slasne zalogaje, zaokružite wellness strategiju prema provjerenom receptu i uživajte u najboljim godinama.

Posebna jesenska ponuda – MEGABON&EXPLORE CROATIA – kupi, uštedi, i uživaj!

Na Megabonu vas očekuje ponuda sa uključenih 29% popusta! Klikom na banner kupon i kupovinom putem portala, štedite više od 600kn, za dvije noći te dvije osobe uz polupansion, cijena je 1626,00 kn umjesto 2.301,00 kn.