• NASLOVNICA
 • LIFESTYLE
 • BLOG
 • PREPORUKA IZLETA
 • ISTRAŽI/DOŽIVI
More
  Naslovnica Blog Bajkoviti svijet najljepše božićne priče - uđite u SalajLand

  Bajkoviti svijet najljepše božićne priče – uđite u SalajLand

  Nekad je dovoljan samo jedan pogled da neki prizori ostanu zauvijek urezani u sjećanje. A kad zakoračite na imanje Salajland, i njihov bajkoviti svijet koji vas dočeka sa 5 milijuna lampica, shvatite da se i bajke mogu otjeloviti u našu stvarnost, koja najednom više nije tako sirova niti gruba, te poželite takvih čarolija još puno, puno više.

  Mnoštvo dobro raspoloženih ljudi, nasmijana lica i trepet lampica koji vas prati gdje god se okrenete savršeno je okruženje za prisjetiti se najljepših događaja u godini i maštati o svemu što je tek pred nama.

  A u Grabovnici pred vama neće biti samo otvorena vrata imanja Salaj, već i otvorena srca obitelji od koje je sve i krenulo prije punih 18 godina.

  Gostoprimstvo obitelji Salaj prenijeti će na vas ljubav koju nose prema svom kraju i radost koju im pružaju blagdani. U miru krajolika na obroncima Moslavine uživat ćete u zvucima prirode, dobrom jelu i kapljici i nesvakidašnjem okruženju ljubavi, osmjeha i prijateljstva.

  Uz snažan kotač starog mlina, šum vodopada rijeke Grabovnice, 2000 stabala, jezera, mostove i puteljke, sve urešene ručno rađenim dekoracijama provedite najljepše doba godine na imanju koje savršeno reflektira nebo iznad sebe i budi dijete u vama!

  Kako  doći do Salajlanda

  Adresa imanja:

  Čazma, Grabovnica, A. Starčevića br. 132. Točnu lokaciju možete pronaći ovdje.

  Kako najlakše doći iz Zagreba?

  Krenite autocestom prema Slavonskom Brodu, izađite na izlazu Ivanić Grad te nastavite prema Čazmi (cca 15 km). U Čazmi ćete na svakom križanju pronaći znakove “Božićna priča obitelji Salaj” koji će vas dovesti do samog imanja.

  Očekuju vas svakodnevni vatrometi, preuređeni restoran s raskošnom gastronomskom ponudom, brojne atrakcije i iznenađenja, te uzbudljivi programi za djecu. Trajne uspomene na dan proveden na imanju pronađite u adventskom selu i sa sobom ponesite maštovite, rukom izrađene suvenire.

  Popularna ruska glazbena televizija MUZ TV snima zagrebački Advent ali i bajkovitu Božićnu priču Salajlanda

  Na poziv Hrvatske turističke zajednice šesteročlana produkcijska ekipa iznimno popularne ruske glazbene televizije MUZ TV, takozvanog ruskog MTV-a, boravi u Zagrebu do 4. prosinca gdje snimaju čarobni adventski ugođaj glavnoga grada Hrvatske, ali i bajkovitu božićnu priču imanja SalajLand u Čazmi. Snimljeni materijal bit će prikazan 21. prosinca 2019. u putopisnoj emisiji Independent Traveler, odnosno „Otpusk bez putevki“ na MUZ TV-u.

  Sve detalje o još jednom spektakularnom Božiću za pamćenje, pronađite na slijedećim poveznicama:

  Ulaznice za Salajland

  Kako doći

  Dođite božićnim vlakom

  Info  o lokaciji 

  Fotografije: Davor Kirin, SalajLand.com

  Turistička zajednica Bjelovarsko – bilogorske županije

  PRATITE NAS

  1,351InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Kamo na izlet? Veličanstvene kontinentalne destinacije zovu na odmor

  Svima nam je poznati koliko se izleti mogu jednostavno isplanirati,  a uz dobru organizaciju mogu se pretvoriti u prekrasno iskustvo koje ne košta puno. Seosko...

  Legende s zagorskih brega