Antikvarijat Studio: Veliko ljetno sniženje!

 Svake godine sa dolaskom toplijih dana, svi već razmišljamo o moru, plaži, knjizi i idealnom kupaćem kostimu. Dok žurimo na posao i kombiniramo spajanje pojedinih praznika kako bismo što prije dočekali godišnji odmor, u glavi vrtimo što sve ponijeti sa sobom. Jedna od najvažnijih stvari, koje s radošću nosimo na zaslužen i savršen odmor jest knjiga. Samo treba odškrinuti vrata koja vode do nje 🙂

Ljeto je idealno vrijeme kada možemo predahnuti od obaveza i postati strastveni čitatelj te na trenutke uz knjigu posjetiti neki drugi svijet ili možda postati neki drugi lik. Upravo dobra knjige može nam ljeto učiniti nezaboravnim. Kako ne biste predugo lutali u potrazi za inspirativnim ljetnim štivom, odlučili smo vas darovati s 25% popusta na više od 3400 naslova iz naše ponude.

Sve što trebate napraviti je otići na naš webshop i odabrati pravu knjigu za sebe… ili možda više njih. U ponudi je preko 3400 naslova iz svih zastupljenih područja, od društvenih i prirodnih preko humanističkih znanosti, do umjetnosti, beletristike, kuharica, alternative, popularne medicine…

Želite smršaviti pred ljeto ili se početi zdravo hraniti, ne brinite – tu je revolucionarna Dijeta 21. stoljeća uz koju to možete uraditi uživajući u hrani i bez brojanja kalorija. Opsežni zdravstveni vodič i kuharicu 101 namirnica koja vam može spasiti život koja u knjižarama dođe čak 189,00 kuna, kod nas možete nabaviti za samo 60,00 kuna i zdravi i sretni dočekati ljeto.

Ako možda razmišljate o preuređenju vašeg doma, uradite to u skladu s Feng Shuijem. Budite u trendu i u priručniku Feng Shui doznajte sve tajne i trikove uređenja u skladu s ovom drevnom kineskom filozofijom – za samo 45,00 kuna.

Ako želite naučiti osnovne principe uređenja doma: kako kombinirati boje, koje materijale odabrati… za vas imamo odličan priručnik Dekoriranje i uređenje doma s više od 850 fotografija i 50 skica – u knjižarama 350,00 kuna, a kod nas samo 135,00 kuna.

Za opušteno ljetno štivo na plaži za vas smo snizili odlične autore poput Michala Viewegha, Herte Muller, Agathe Christie, Stiega Larssona, Hrvoja Šalkovića i mnoge, mnoge druge.

I tu nije kraj odabranim naslovima koje samo kod nas možete kupiti s popustom od 25%. Na našem webshopu pogledajte našu cijelu ljetnu ponudu koju je šteta propustiti.

U internetskoj trgovini popust vrijedi za sve načine plaćanja, a u trgovini u Masarykovoj 20 za plaćanje gotovinom.

Vaša ekipa antikvarijata Studio.

Online narudžbe:

antikvarijat-studio.hr
Facebook
Kontakt

Dobro došli!

Sponzorirani članak