Dani Općine Kloštar Podravski – odličan provod za sve generacije

Proslava Dana Općine Kloštar Podravski započela je 29.svibnja, te će svojim bogatim programom zabaviti posjetitelje sve do 02.lipnja 2019.

Program počinje ove srijede, priredbom učenika Osnovne škole Kloštar Podravski povodom Dana škole. U četvrtak, nakon polaganja vijenaca i svete mise, na rasporedu je sajam starina, ručnih radova i domaćih proizvoda u kloštranskom Društvenom domu, a u petak su na redu izložba slika Mirka Horvata, igrokaz Folklorne udruge Kloštar Podravski te dječji koncert pjesama Arsena, Britvića, Jergovića i Olivera.

U subotu će biti svečano otvorene ceste Kozarevac – Mala Črešnjevica te dječje igralište u Kozarevcu, a nakon toga slijedi natjecanje u gađanju glinenih golubova u organizaciji Lovačke udruge Srndać.

Svečana sjednica Općinskog vijeća održat će se u subotu u podne u Društvenom domu. Poslijepodne je rezervirano za natjecanje u kuhanju gulaša, a navečer u šatoru pored nogometnog igrališta koncert će održati popularni Gazde.

Program proslave Dana Općine završit će velikom motocross utrkom na Karasovom brijegu u Kozarevcu. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu, održava se u nedjelju 2.lipnja 2019.godine u Kozarevcu na motocross stazi “Karasov brijeg”. Posjetite najveći outdoor spektakl na ovom području, uživajte u vožnji najboljih hrvatskih motocross vozača, doznajte zašto je ova staza višestruko nagrađivana za najbolju organizaciju.

Na svojoj stazi nastupiti će i naš domaći vozač Hrvoje Karas koji se ove sezone polako vraća u svoje najslavnije dane. Dođite ga podržati kao i sve ostale vozače koji će nastupiti.
Program događanja pronađite na letku:

Dobro došli u Kloštar Podravski.

www.tzpdravskipeski.hr

Facebook

Povezani članci:

Istražimo skrivene atrakcije područja Dravski Peski

Bike, Wine & Heritage Tour – ne propustite biciklijadu u srcu Podravine

Dođite na najslađu manifestaciju u Podravini