Jahanje u Karlovačkoj županiji - nova dimenzija odmora
 • NASLOVNICA
 • LIFESTYLE
 • PREPORUKA IZLETA
More
  Naslovnica Aktivni odmor Jahanje u Karlovačkoj županiji - nova dimenzija odmora

  Jahanje u Karlovačkoj županiji – nova dimenzija odmora

  Želite li uživati u jahanju i odmoru u prirodi, te opustiti se od užurbane svakodnevice, posjetite konjičke klubove u Karlovačkoj županiji. Njihovi članovi, istinski predani skrbi za konje, prenijet će i na vas bliskost i poštovanje prema plemenitim bićima.

  Sve škole jahanja na ovom području već od dječje dobi, slijede načelo “Sve životinje imaju, kao i ja, pravo živjeti i biti sretne!”. Druženje s konjima, kroz rad i igru, pomaže i tjelesno zdravlje.

  Jahanje može biti i u službi rehabilitacije osoba sa smanjenim tjelesnim i/ili mentalnim sposobnostima, kako bi bile što samostalnije i čim bolje se uključile u svakodnevicu a u takvim slučajevima na raspolaganju vam je konjički klub čiji program provode stručnjaci kluba i fizioterapeuti, sociolozi i pedagozi.

  Jahanje uz rijeku Koranu poseban je doživljaj koji zagovara povratak prirodi, te potiče na zdravo življenje. U opuštenom ozračju s razigranim životinjama razvija se odgovornost i osjećaj brige za drugo biće, ali i jača samopouzdanje, strpljenje… U Karlovačkoj županiji, uz jahanje, odaberite i vožnju fijakerom, prošećite šetati šumom i uz rijeku i kušajte ukusna jela domaćina.

  Iskusnijim jahačima na raspolaganju su višednevni izleti ili tracking ture i terensko jahanje s vodičem uz rub Nacionalnog parka Plitvička jezera.

  Okušajte se u jahanju, zaputite na izlete u prirodu i razveselite svoje mališane
  posjetom Ivaninoj kući bajke. Ako ste ljubitelj adrenalina, isprobajte vožnju quadovima, dokažite svoje sposobnosti ciljanja u obiteljskom paintballu ili pođite na neku od planina. Nakon što se fino najedete, unajmite bicikl, odvezite se do najbliže plaže i okupajte u osvježavajućim rijekama.

  Za više informacija, obratite se Turističkoj zajednici karlovačke županje a sve informacije o klubovima i jahanju pronađite na poveznici: river-adventure.info/jahanje

  Izvor objave i fotografije: river-adventure.info

  Više informacija o brojnim aktivnostima u Karlovačkoj županiji, pronađite u brošuri: Vodič za Karlovačku županiju.

   

  PRATITE NAS

  1,325InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Bratislava – jedan sretan City break

  Piše: Anita Žuvela Hitrec Turistička zajednica grada Bratislave te Udruga novinara i pisaca u turizmu - Fijet Slovakia, osmislili su i organizirali za nekoliko kolega...

  Vodice – mediteranski san