Iskoristite posljednje dane školskih praznika za obiteljski odmor

Spa oaza za klince i klinceze, neograničeno uživanje u vodenim atrakcijama, zimska idila Hrvatskog zagorja i atraktivan paket koji uključuje boravak dvoje djece gratis – u Termama Tuhelj napunite baterije pa školske obaveze neće teško pasti.

Zimski praznici su proletjeli, škola samo što nije počela, pa je sada pravi trenutak da isplanirate kratko putovanje koje će dobro doći i vama i vašim klincima. Wellness je uvijek sjajno rješenje, a još ako vaši mališani s vama mogu u saune, jacuzzi, na masaže, mini pedikure i manikure… mogao bi biti pun pogodak.

Jeste li znali da Terme Tuhelj jedine u Hrvatskoj imaju obiteljski wellness, pravi mali spa raj za klince? Za velike i male fanove vodenih atrakcija tu su bazeni s ljekovitom termalnom vodom, toboganima, slapovima, podvodnim masažama, a nakon toga s klincima uživajte u obiteljskom sauniranju, opustite se u ugodnoj toplini i svojoj djeci već u najranijoj dobi usadite zdrave navike.

Ne propustite omiljeni tretman u ekskluzivnom SPAeVITA centru njege i ljepote. Vaše  klinceze sigurno će odabrati beauty rituale poput manikure i pedikure s trendi lakiranjem noktića, a za zajedničko opuštanje odaberite masaže koje su prilagođene i najmlađim gostima. Bebice, mališane i tinejdžere opustit će i u isto vrijeme zabaviti lagani pokreti ruku terapeuta. Tuhi čokoladna masaža, Tuhi blatna masaža, možda Teenage dream masaža… – prava uživancija!

U ovakvom opuštajućem danu ostat će vam i vremena za boravak u prirodi i šetnju snježnim brežuljcima Hrvatskog zagorja. Odaberete li prilagođenu zimsku All inclusive ponudu koja vrijedi do 17. siječnja, uz bogat doručak i ručak te večeru s velikim izborom zagorskih specijaliteta, boravak dvoje djece dobit ćete gratis i neograničeno ćete uživati u Vodenom planetu, a boravite li u Premium sobi i u Svijetu sauna.

Veselit će vas da ste barem na nekoliko dana djecu odvojili od omiljenih gadgeta i kvalitetno proveli vrijeme s njima.

Informacije: www.terme-tuhelj.hr