24. Novogradiško Glazbeno Ljeto: Uronite u more odlične glazbe!

Daleko od mora čeka vas more dobre glazbe!

Tko bi rekao da će mali slavonski gradić ovo ljeto postati središte najbolje zabave na otvorenom? Ovako impresivnim i bogatim glazbenim repertoarom ne mogu se pohvaliti ni neki turistički šampioni na obali, a svakodnevni koncerti i manifestacije koje su pripremili u Novoj Gradiški, “izvući će i staro i mlado” iz kuća i ljetna fešta je garantirana!

Široki spektar glazbenih stilova, od tradicionalnih do modernih, razvijanih unutar scene koja njeguje gotovo sve kulture, od Darka Rundeka, Maje Šuput, Damira Kukuruzovića, poznatih tamburaških sastava..

Nastupit će aktualni izvođači koji bilježe zamjetne uspjehe i rezultate svog rada, do pojedinih koji predstavljaju svježe i nadolazeće snage, a tu su i neizostavna lokalna imena.Kao i svake godine, tako i ove, osim dinamičnog i bogatog programa organizirani su i mnogi drugi festivalski sadržaji, jer je novogradiška ljetna manifestacija prepoznata kao festival glazbe, gastronomije, kulture, sporta i dobre zabave koja će trajati od 14. do 18. kolovoza.

Prezentiranje programa NG ljeta ove godine na najbolji način starta već od srijede 14. kolovoza koncertom Damira Kukuruzovića i Django group koji će sve  ljubitelje dobrih večernjih provoda pripremiti za ono što slijedi narednih dana.

Četvrtak, 15.08. rezerviran je za ”Rock večer”. Publiku će zagrijati domaći bend The Rocekri, zagrebačka grupa Twins Rock, a kao predgrupa glavnim zvijezdama večeri Darku Rundeku & ekipi nastupit će i široj glazbenoj sceni poznat bend Silente. 

Petak16.08. tradicionalno će obilježiti tamburaška večer uz domaće tamburaške snage TS Rubato i Berde BandBosutski bećari bit će uvertira velike žene naše glazbene scene, Maje Šuput.

Subota, 17.kolovoza, će kao i dosadašnjih godina krenuti s festivalom “Djeca pjevaju hitove” nakon kojega će nastupiti popularni zagrebački sastav Ljubavnici, koji je u zadnjih godinu dana postigao nevjerojatan uspjeh. Glavna  zvijezda zabavne večeri 24. NG Ljeta je regionalno popularni Željko Joksimović.

Nedjelja je večer tradicije i folklora, stoga su organizatori osigurali cjelovečernji koncert i za ljubitelje te vrste glazbe. Tom prigodom stiže raspjevani i rasplesani KUD Markovac iz Zagreba. 

Osim velikih regionalnih zvijezda na glavnoj pozornici, “Novogradiško glazbeno ljeto” i ove godine upotpunit će i brojni popratni sadržaji, uz dobru hranu, dobro vino i pivo, tople slavonske noći pod zvijezdama i plaštom ravnice, nikad nisu bile ljepše.

Sve informacije o programu Novogradiškog ljeta 2019 pronađite na web poveznici NG LJETO 2019

Posjetite, polajkajte i zapratite Facebook stranicu facebook.com/ngljeto i budite u toku sa svim informacijama vezanima za koncerte i program ovoljetne priče.

 Dobro došli, čekamo vas u Novoj Gradiški – moru dobre glazbe!

Turistička zajednica Grada Nova Gradiška

www.facebook.com/TZGNG

Promo