More
  Naslovnica Aktivni odmor Uživajte u ljepoti Ličko - senjske županije

  Uživajte u ljepoti Ličko – senjske županije

  Brojne ljepote i destinacije Ličko-senjske županije godišnje posjete milijuni turista, a veliki turistički brendovi poput Plitvičkih jezera, otoka Paga, Nikole Tesle ili Senja prepoznati su diljem svijeta kao top turističke destinacije.

  Upravo zato Turistička zajednica Ličko-senjske županije u 2019. godinu ulazi na snažan način – uz lansiranje novog promo filma koji u četiri minute prikazuje sve ljepote ove prekrasne i raznolike županije. Od planina, rijeka i jezera do očaravajućih krajolika na obali.
  Tako se u videu skladno isprepliću prirodne ljepote Plitvičkih jezera, impozantnog Velebita, čarobnih plaža otoka Paga, gastronomija, sport i rekreacija, zabava te kulturno-povijesna baština. Tu su i Brinje, Perušić, Otočac i Gacka, Smiljan, Gospić, Senj, Karlobag, Vrhovine, Zrće…

  Promotivni film snimljen je u produkciji Balduči Filma iz Zagreba, pod redateljskom palicom Bobbya Grubića, trostrukog dobitnika prestižne nagrade Emmy i producentice Spomenke Saraga te gledatelje i potencijalne turiste vodi u avanturističku i zanimljivu šetnju Ličko-senjskom županijom. Koncept su zajedno osmislili Balduči film i Turistička zajednica Ličko-senjske županije.

  Izvor: Likaclub.eu

   

  Naslovna fotografija Gospića: rOskar

   

  PRATITE NAS

  1,381SljedbeniciSlijedi