Vinceška u Baranji - ugrijte se uz odličnu kapljicu - ExploreCroatia
 • NASLOVNICA
 • ISTRAŽI/DOŽIVI
More
  Naslovnica Destinacije Baranja Vinceška u Baranji - ugrijte se uz odličnu kapljicu

  Vinceška u Baranji – ugrijte se uz odličnu kapljicu

  I ove se godine u Baranji obilježava blagdan sv. Vinka – 22. siječnja. Evo koje su vinarije uključene u program:
  Vinarija Belje održat će proslavu Vinceške u novoj vinariji na Banovom brdu 22. siječnja. 

  Vina Kalazić obilježit će blagdan svetog Vinka 22.01.2019. godine u novoj vinariji u Zmajevcu. Program obilježavanja započet će u 12:00h prvom ovogodišnjom rezidbom uz prisustvo poslovnih partnera i uzvanika iz društvenog života.

  OPG Kočevar u sklopu kojeg je vinarija, planira obilježiti Vincešku u Kneževom dolu, u dane vikenda prije sv. Vinka (19.01), kao i na sam 22.01. Tom prilikom ponudit će prigodna jela (grah, kobasice) i vina po akcijskim cijenama uz dvije žive glazbe.

  Podrum Čočić u Zmajevcu proslaviti će Vincešku 22. siječnja, koja će se sastojati od dva dijela: od 12 do 14 sati svaki će gost dobiti pripremljen štap sa kobasicom i slaninom kojeg peče na otvorenoj vatri ispred podruma. Uz to se nude domaće rakije, kruh ispod peke i domaće vino. Uz druženje oko vatre goste će zabavljati živa glazba.

  Drugi dio proslave nastavit će se u autohtonom vinskom podrumu uz domaće slane i slatke zalogaje – pogačice, kiflice, kolače. Glazba će biti i dalje prisutna, kao i konzumacija pića u neograničenim količinama. Cijena po osobi je 150 kn, a domaćini još napominju da se treba toplo odijenuti, iako uz njihova vina nema zime!

   

  Dobro došli u Baranju.

  Izvor: Turistička zajednica Baranje

  PRATITE NAS

  1,311InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Savršena vikend avantura za kraj ljeta

  Tražeći ideju za  sjajan izlet nedaleko od Zagreba, donosimo preporuku za novootvoreni Adrenalinski park Duboka. Ako vam je dosadno u gradu, dani se sporo...

  Te čudesne Kupske noći..