Osvježeni “Branimir” ponovno blista – posjetite Branimir mingle mall

Osvježenim konceptom poznato mjesto u Zagrebu u novom ruhu

U redizajn Branimir mingle malla uloženo je 5 milijuna eura, a gotovo dvije godine trajala je potpuna rekonstrukcija centra – od interijera, eksterijera do novog koncepta i vizualnog identiteta

Svoja vrata otvara Branimir mingle mall, novi i jedinstveni koncept urbane destinacije u centru Zagreba. Riječ je o potpuno preuređenom Branimir Centru i kao takvom jedinstvenom projektu na Hrvatskom tržištu.

Branimir centar izgrađen je 2003. godine, a Supernova Grupa ga je preuzela 2017. godine. Potpuna rekonstrukcija centra trajala je gotovo dvije godine, a uključivala je kompletno preuređenje interijera, eksterijera koji uključuje fasadu i okoliš te tri razine garaže. Novi koncept interijera rađen je u suradnji s interior design agencijom Brigada, a novi vizualni identitet u suradnji sa zagrebačkom kreativnom agencijom Senor.

 „Branimir Centar je s godinama izgubio atraktivnost, ali su ostale odlična lokacija i navike potrošača da posjećuju kino te smo tu vidjeli veliki potencijal u novom pozicioniranju i prilagođavanju trendovima i potrebama tržišta. Ulaskom hotela Canopy by Hilton te kompletnom obnovom malla napravili smo prvi korak ka njegovoj uspješnoj revitalizaciji. Vjerujem da smo novim konceptom kreirali ponudu koju će različiti ukusi birati za provođenje slobodnog vremena i druženje. Od odlične ponude restorana, preko igraonice i kina, pa sve do sportskih sadržaja u teretani, Branimir mingle mall zasigurno će zadovoljiti sve zahtjeve nove generacije i modernog načina života“, istaknuo je Markus Pinggera, član uprave Supernova grupe.

Ukupna površina centra je 25.000 kvadratnih metara. Pored već postojećeg najposjećenijeg kina u Zagrebu – Cinestar Branimira te casina Wettpunkt, dječje igraonice i kafića, u okviru novog koncepta prošle je godine otvoren i ekskluzivni hotel Canopy by Hilton sa 150 soba, restoranom dizajnerskog potpisa ReUnion i kafićem Canopy Central café&bar. Uz to, otvoreni su i dizajnerski uređeni, popularni OrlandoFit Fitness centar te restoran Umami, jedan od najomiljenijih street food restorana ljubitelja azijske fusion kuhinje.

Repozicioniranje centra uključuje i nove brendove na Hrvatskom tržištu. Posjetitelji će tako moći uživati u novom gastronomskom konceptu street food restorana. Svoja vrata od sutra, ujedno i po prvi put u Hrvatskoj, otvaraju slovenski burger lanac Lars&Sven burgers i Manga Sushi bar, a ljubitelje slastica razveselit će otvaranje Biberon cakesa s raznovrsnom ponudom slastica za svačiji ukus.