Na Eventim webu pogledajte popis odgođenih i otkazanih događanja

Slijedom odgode brojnih koncerata i kulturnih događaja zbog koronavirusa tvrtka Eventim je na svojoj web stranici otvorio novu karticu “COVID-19 informacije o događajima”.

Tvrtka Eventim HR,  najveći  europski distributer ulaznica za “live entertainment” i ostala događanja, svjestan je trenutačnog stanja u zemlji zbog širenja koronavirusa, a  vezano uz Vladinu  preporuku odgode svih organiziranih skupova s više od 1000 ljudi. Iako su sve najave organizatora objavljene, kako na web stranici Eventima, tako i na društvenim mrežama, s ciljem što jednostavnijeg  pronalaženja informacija u vezi s odgođenim i otkazanim događajima, tvrtka Eventim HR je pokrenula  zasebnu karticu na web stranici: “COVID-19 INFORMACIJE O DOGAĐAJIMA”.

Na jednom mjestu će  objavljivati sve ključne informacije koje su kupcima ulaznica trenutno potrebne. Informacije će se odnositi na nove datume događaja kao i kakve su mogućnosti povrata ulaznica za pojedine odgođene i otkazane događaje. Iz Eventima HR žele naglasiti kako se većina organizatora već odlučila o alternativnom datumu događaja te da već kupljene ulaznice vrijede i za novi termin. O uvjetima povratka ulaznica za pojedine odgođene događaje odlučuju organizatori, većina ih se može vratiti u za to predviđenom roku.

Sveobuhvatan popis odgođenih i otkazanih događaja se ažurira OVDJE.