Fuliranje na moru: The Garden Resort_Tisno od 1. do 4.08.

Na cjelodnevnim zabavama uz ulične svirače i vodeće domaće bendove očekujte neočekivano!

Od podneva do zore, dok tabani ne izgore, posjetitelji novog domaćeg experience festivala, Fuliranje na moru, guštat će u raznolikoj glazbi, odličnoj spizi i ljetnom druženju. Cjelodnevna zabava od 1. do 4. kolovoza,  vibrirat će uz nastupe 12 sjajnih domaćih izvođača na Beach i Garden stageu, a DJ’evi će prije koncerata dodatno zagrijati atmosferu u The Garden Resortu Tisno. Prvi koncerti počinju od  19 sati, nastavljaju se od 21 sat, a nakon kratkog odmora i osvježenja plesni ritmovi mogu se hvatati na koncertima od 23 h. Prvog dana pozornicu osvajaju Detour, Damir Urban & 4 i Darko Rundek & Ekipa. Njihov dobar feeling drugog dana preuzimaju BOA II, Massimo i Kuzma & Shaka Zulu. Trećeg festivalskog dana lokacijom će se širiti dobro poznati ritmovi grupa: Pavel, Goran Bare&Majke i Psihomodo popa, a do glazbene coolminacije dovest će nas 4.8 Ljetno kino, Parni Valjak i Vojko V.

Ako još niste, sve info o smještaju, ulaznicama i parkingu potražite na www.fuliranje.com. Do 1.8 možete dohvatiti posebne popuste za dnevne ulaznice od 130 kn ili festivalske ulaznice od 430 kn, a od 1.8 cijene se malo debljaju do 160 kn za dnevne i 480 kn za festivalske ulaznice.

Dobro raspoloženje uvijek mogu dodatno razgaliti dobra spiza i kapljica, o čemu će prvog i drugog dana brinuti chefovi iz slavnih lokalnih konoba Opat (focaccia) i Boba (arancini) te meštar od skradinskog rižota Ante Pižić. Trećeg dana stižu i predstavnici restoran Prova (Šampjer na kraju sela), a četvrti dan gušte zakucava ekipa iz konobe Tereža (kornatska janjetina s bižima). Sva četiri dana svojom raskošnom ponudom mnoga će nepca privući chef Gardena, Marko Palfi – azijski miomirisi, burgerski raj, vege delicije, roštiljne kombinacije ili lagane salate, uz jutarnji boost smoothija osvojit će i najizbirljivije gurmane.

Glazbenu pozadinu tijekom dnevne fjake ispunit će jazz, indie-folk i space etno notama mladi street performeri, a obećavaju ugođaj francuske rivijere. Nina Bajsić, Lujo Parežanin, Filip Runjić i Vid Adam Hribar sljubit će gitaru, saksofon, bubnjeve i sintisajzer, ukratko očekujte neočekivano.

Sva ekipa Fuliranja na moru u subotu, 3. kolovoza dobrodošla je na Wiggle, klupsku večer u pirovačkoj Barbarelli , koja slavi 25. godina postojanja. Wiggle rezidenti Terry Francis, Nathan Coles i Big Danny Kane, publiku će od ponoći do jutarnjih sati provesti kroz zvukove undergrounda te fuzije deep housea i techna, a ulaz s narukvicom Fuliranja na moru je besplatan.

Info: www.fuliranje.com