Nestao je ključ grada Kutine! Znamo i tko su krivci za drsku krađu

Pažnja Pažnja‼️

Nestao je ključ grada Kutine ‼️
🗝
Iz „prve ruke“ smo dobili informaciju da je za to kriva daleko poznata turistička družina pod nazivom „The Quince Brothers“. Družina okuplja veliki broj članova, trenutno ih ima čak četvero 😏, s time da je četvrti član trenutno na osposobljavanju o tome kako ukrasti građane drugih gradova i dovući ih u Kutinu.
🗝
Družina je poznata radi krađe slobodnog vremena građana i posjetitelja Kutine, gdje su oni radi njih provodili vrijeme penjući se biciklima po moslavačkim bregima, degustirajući neke nove sorte vina, pogotovo neki Škrlet (kažu da je fino, al’ ne bi znali, mi ne pijemo vino, osim kad smo sami ili u društvu), priča se da su čak i neke ljude tjerali da kušaju gulaš od pet vrsta gljiva, ali i da su se radi njih neki ljudi smrzavali kližući na ledu na gradskom trgu. Opasna neka družina
🗝
Ali vratimo se mi na ključeve grada. Ukrali su ključeve koji otvaraju sva vrata grada Kutine, ali to nas nije baš previše zabrinulo, sve dok nismo saznali da ti ključevi otvaraju vrata Vinskog dvora.
E preko toga ne možemo prijeći!! Upravo zbog toga u pomoć smo pozvali najpoznatijeg kutinskog kauboja Lucky Zlatka, koji je već imao iskustva s navedenom turističkom družinom.
🗝
Ukoliko ih vidite, kao što natpis kaže „Drunk or Alive“, s obzirom da ključevi otključavaju i Vinski dvor, javite nam u event Fašnika u Kutini, jer bez gradskog ključa, vladavina fašničke republike neće moći početi.
🗝
Nadamo se da će Lucky Zlatko uspjeti spasiti stvar i da ćemo u subotu nazočiti još jednoj fašničkoj zabavi u Kutini.

 Svaka slučajnost sa stvarnim likovima je slučajna!! 

Izvor  priče: Facebook TZ grada Kutine

DOĐITE NA FAŠNIK U KUTINI 

Visit Kutina