Vila Bilogore – najljepša tajna Bjelovarsko – bilogorske županije

Predstavljamo najljepše objekte kontinentalne Hrvatske

VILA BILOGORE – posjetite Bjelovarsko – bilogorsku županiju koja krije jednu od najljepše čuvanih tajni Zelene Hrvatske

Na krajevima istočne Bilogore smjestilo se jedno od najljepših obiteljskih imanja – Vila Bilogore.
Vila Bilogore smještena je u šumi, dva kilometra od glavne ceste Grubišno Polje/Virovitica.
Svojim gostima prije svega zbog svoje lokacije i fantastične prirode koja je okružuje nudi privatnost i pogled na beskrajno zelenilo koje okružuje čitavo imanje.

Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije,  koja je i pokrovitelj “Zelenih blaga Bilogore”,  od 2016. godine je postala i članica European destinations of excellence – EDEN Networka Europske komisije, najveće asocijacije održivog turizma u Europi, a sama Vila Bilogore ponosi se s četiri zvjezdice koje joj je dodijelilo Ministarstvo turizma RH.

Obiteljska kuća Rekić već je pet generacija u obitelji, a od 2016. otvorena je gostima pod imenom Vila Bilogore. Gosti koji u sve većem broju dolaze u posjet za kuću i okućnicu imaju samo riječi hvale.
Osam je godina trajala obnova kuće, a danas nudi trokrevetnu sobu, prostor za razna događanja te jedinstveni spoj prirode i arhitekture. Na jelovniku se nalaze birana jela lokalnih OPG-ova, pripremana po tradicionalnim recepturama bilogorskoga kraja.

Izletnici, planinari, biciklisti, obožavatelji prirode, svi ste dobrodošli posjetiti ovo iznimno mjesto. Uživajte u aromatičnom mirisu slavonskog hrasta ako se odlučite na pješačenje kroz šumu do Vile, a ljeti se možete zasladiti divljim kupinama koje rastu duž puta.

Fotografije: www. vilabilogore.com