Što nam nudi Požeško – slavonska županija? Istražimo oaze za odmor

Predstavljamo najljepše objekte kontinentalne Hrvatske – Vile Montis Aurea

U Požeško – slavonskoj županiji, u naselju Novo Zvečevo u bogatstvu raskošne prirode, sakrile su se četiri vile Montis Aurea koje  zajedno raspolažu kapacitetom za 24 osobe, a svojom vrhunskom opremljenošću maksimalno očaravaju posjetitelje koji traže odmor u prirodi, ali uz potrebnu dozu komfora i luksuza.

Smještene na nadmorskoj visini od 447 metara, Vile Montis Aurea nude relaksirajući i opuštajući odmor kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. U ljetnim mjesecima uživat ćete između ostalog uz otvorene bazene, i prekrasan pogled na beskrajnu ljepotu požeških obronaka s pogledom na Papuk.

Luksuz i zabava za najmlađe – mjesto cjelovitog odmora

Sve četiri vile imaju finsku saunu i jacuzzi, i  vanjski bazen. Time su sva godišnja doba pokrivena, ljeti se možete rashladiti u bazenu, a zimi se ugrijati u finskoj sauni i bar na kratko pobjeći od planera i rokovnika.

Ni djeca neće biti zakinuta za svoj kutak

Za djecu ima pregršt sadržaja: dječja igrališta, prostor za stolni tenis, stolni nogomet, biljar, te zatvoreni vanjski prostori u kojima se nalaze sadržaji i oprema za pripremu peke i roštilja.Tu je i romantično vrtno jezerce, nogometno igralište gdje se možete zabavljati u obiteljskom okruženju, a ukoliko želite uživati u netaknutoj prirodi Papuka, možete unajmiti i bicikle uz prethodni dogovor. Ili se jednostavno opustiti uz dobru knjigu.

Možete istražiti i okolicu jer je  Požeško – slavonska županija  izvrsna destinacija kad je riječ o odličnoj hrani, poznatom vinu i brojnim aktivnostima a ponuda ovakvih objekata, lijepo zaokružuje cijelu priču.

Fotografije: www.montis-aurea.hr

Preuzmite Vision One mobilnu aplikaciju i saznaj sve o ljepotama Požege i okolice

Budi turist u svojoj zemlji !

 

 

Podijeli na: