Neka izlet za djecu bude više od zabave – odvedite ih u Park znanosti

Je li moguće razgovarati šaptom na udaljenosti od 30 metara? Kako naučiti Pitagorin poučak u jednom pokretu?
Je li moguće odsvirati Odu radosti bez poznavanja nota? Ili, kako dokučiti Newtonovo njihalo?

Sve ovo pa i još više samo je djelić  pitanja na koja će sve dobne skupine u igri na zabavan i interaktivan način pronaći odgovore u Parku znanosti! U parku gdje je znanost zabava, vaši mališani a i oni malo stariji, u čudesnom i inspirativnom prirodnom ambijentu moći će naučiti i doznati nevjerojatno zanimljive i edukativne činjenice o našem svijetu i svemiru.

Park znanosti, jedinstven je autorski projekt, čiji je cilj oplemenjivanje javnih površina interaktivnim znanstvenim i edukativnim sadržajem. Park pokriva pet tisuća kvadratnih metara sa sveukupno 25 interaktivnih instalacija.Edukativne eksponate potrebno je pokretati, osluškivati, mjeriti ili dodirivati kako bi otkrili kako i zašto određeni eksponat funkcionira.

Eksponati Parka znanosti su: Glazbena ograda, Zvučna zrcala, Spirala adaptacije, Drvena harmonika, Periskop, Šetnja sunčevim sustavom, Diskovi inercije, Ljudski sunčani sat, Impulsno njihalo, Labirint ogledala, Prugasto ogledalo, Divovski ksilofon, Tekući Pitagora, Crtić vrrtić. Sadržaj je namijenjen svim dobnim uzrastima, osobito najmlađima, kako bi u sklopu igre i istraživanjem eksponata učili i lako usvajali određena znanja.

Sve informacije o uvjetima posjete, ulaznicama, znanstvenim rođendanima o ovome  zanimljivom, poučnom i posve jedinstvenom sadržaju, potražite na:
www.parkznanosti.com, [email protected]

PARK ZNANOSTI …gdje je znanost zabava!

Kontakt i izvor: www.parkznanosti.com

Posjetite Zagorje, najuspješniju kontinentalnu destinaciju, koja se ljeti pretvara u savršenu kontinentalnu rivijeru zabave i destaciju top izletišta. Povedite klince na zabavan i edukativan izlet a sebe na opuštanje koje zaslužujete.

Visit Zagorje – A fairy tale at hand