Zrakoplov kompanije Air France prvi puta u Splitu

Uvode se tri tjedne linije Pariz – Split!

Zrakoplov kompanije Air France jučer je po prvi puta  sletio u splitsku zračnu luku. Kompanija je odlučila uvesti 3 leta tjedno zrakoplovom A318 / A319 tijekom srpnja i kolovoza. Druga članica grupacije, kompanija KLM ove godine obilježava i 5 godina od uspostave redovne linije Amsterdam – Zagreb.  

ZAGREB

Grupacija Air France i KLM ima redovne linije od Zagreba do Amsterdama, Zagreba do Pariza i obrnuto tijekom cijele godine.

SPLIT

Polasci za Split s pariškog aerodroma Charles de Gaulle za ljetnu sezonu 2019.
Početak; Od 16.srpnja do 1.rujna 2019. Maksimalni broj letova – 3.

DUBROVNIK

Treba napomenuti da je Air France je 2018. uveo dvije direktne zrakoplovne linije za Dubrovnik, no ove godine su povećali broj tjednih letova ( s 2 na 5) u razdoblju od travnja do rujna 2019.godine prema Dubrovniku te dodati letove vikendom u tijeku ljetne sezone
Početak: Od 6. travnja do 04. rujna. Maksimalan broj letova – 5.

SURADNJA S CROATIA AIRLINES

U suradnji s  Croatia Airlines, AF/KLM nudi po 2 leta dnevno u Pariz i Amsterdam.

Split – Amsterdam/ KLM – sezonski 

SPLIT – Pariz / Air France – sezonski

Dubrovnik – Pariz/ Air France – sezonski

Više informacija o svim odredištima na ovim akcijama potražite na poveznici: www.klm.hr  i www.airfrance.hr

Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2018.g. svojim su putnicima ponudili 314 destinacija u 116 zemalja svijeta. S flotom od 548 zrakoplova i 101,4 milijuna putnika prevezenih u 2018.g. Air France-KLM  iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2300 letova dnevno.

Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi s 15 milijuna korisnika.

Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku s čak 275 letova dnevno.

Air France – KLM je također član Skyteam grupacije koju čini 19 aviokompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova s više od 14.500 letova dnevno na 1.150 odredišta u 179 zemalja.

Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr  i www.airfrance.hr