Iskoristite popuste i uživajte u Bajci na dlanu uz Zagorje CARD

Novi atraktivan proizvod, nedavno lansiran iz turističke ponude Zagorja, omogućiti će brojnim ljubiteljima ruralnog turizma, ljekovitog wellnessa i zagorske gastro ponude, mogućnost razgleda i konzumacije svega navedenog uz popuste.

Veliki Tabor

Hrvatsko zagorje, osim termama, wellness centrima, kupališnim kompleksima i brojnim rekreativnim sadržajima, obiluje i mnoštvom kulturnih te povijesnih znamenitosti, atraktivnih muzeja te raznih manifestacija kroz koje se, uz nezaobilazne zabavne sadržaje, na živopisan i originalan način njeguje zagorska kultura, povijest i tradicija.


Vuglec Breg

A sve je to od sada lakše obići i upoznati uz turističku karticu ZAGORJE CARD.

Sve informacije o turističkoj kartici ZAGORJE CARD dostupne su na stranici TZ Krapinsko – zagorske županije.  
Kartica je besplatna i vrijedi 5 dana, a tijekom tog razdoblja možete iskoristiti 10% popusta na usluge u 3 kategorije –kultura, gastronomija, kupališta/SPA. 

Terme Jezerčica

Na poleđini kartice upišite datum početka korištenja kartice i doživite Zagorje – bajku na dlanu.Uživajte u razgledavanju zagorskih muzeja i dvoraca, tradicionalnoj zagorskoj kuhinji ili provedite dan u nekom od vodenih parkova s termalnom vodom, uz uživanje u luksuznom wellness smještaju.

Terme Tuhelj

 

Turistička kartica ZAGORJE CARD dijeli se u muzejima, turističkim zajednicama i hotelima na području KZŽ – detaljan popis preuzmite ovdje.
S Zagorje Card na raspolaganju su brojne preporuke, upute i detaljan popis tematskih ruta. 

vodeni park Aqua Vivae

Brojni tradicijski objekti i gastronomska ponuda uz aktivni turizam i mogućnost razgleda  muzeja, dvoraca, i seoskih domaćinstava, ulaze u opciju korištenja kartice, te će ovo proljeće biti zasigurno u znaku izleta ka Bajci na dlanu i njenih brojnih atributa.


Majsecov Mlin

Sve informacije: 

Zagorje Card

Najbolje od Zagorja

fotografije preuzete: TZ Krapinsko – zagorske županije
naslovna fotografija: Vuglec Breg, klet Imbra