Bakalar i sushi u vaš dom ovih blagdana

U neka bolja vremena, kad bi zakoračili kroz vrata kultnog restorana Bota Šare, imali bi osjećaj da ste kročili u klasičnu konobu negdje na obali južnog mora.. Klapski stihovi i drveni šank donose dašak Dalmacije u srce Zagreba, vitrina uvijek puna svježe ribe dostavljene ili direktno s koča ili sa splitske, dubrovačke ili zadarske, a ponekad i zagrebačke peškarije. Uz klasične dalmatinske specijalitete možete kušati i finu sushi fuziju.

Restorani trenutno ne rade ali zato bakalar na razne načine, svježa riblja jela ili sushi u zimskom izdanju dostavlja zagrebački restoran Bota Šare. Tu su i kamenice kao jedna od najmističnijih i najpoznatijih svjetskih poslastica koje se uzgajaju u malostonskom zaljevu od kuda potječe obitelj Šare. One će u kombinaciji s pjenušavim vinima ovim blagdanima dati posebnu čar.

Riba ulovljena brodovima obitelji Šare izravno se dostavlja u zagrebački restoran koji će uz najstrože higijenske mjere pripremati plodove mora.

Jela i servis dostave pripremaju se prema epidemiološkim preporukama. Brojni dalmatinski riblji i mesni specijaliteti za kratko vrijeme mogu biti u zagrebačkim domovima. Predjela poput salate od hobotnice, jela od divlje ribe, sushi, mesna jela kao i marende, dostupni su svakog dana za dostavu.

Kontakt za dostave: 01/231 6745 ili 091/175 4485.