Isprati ljeto i pozdravi jesen – dođi na YES Feel good Festival

YES Feel Good Festival ispraća ljeto i pozdravlja jesen. Strossmayerov trg u Zagrebu do 27. rujna mjesto je raskošnih jesenskih mirisa, od kestena i kukuruza do raznih gurmanskih iznenađenja. “Stross” dodatno ozelenjen by Iris MBM, poziva na ples, uživanje u ritmovima u dobrom društvu, a i koketira sa slasnim jesenskim plodovima.

Đurina Hiža nudi domaću bučnicu i štrukle sa špekom i sirom spravljene na grillu i razne steakove, a Cheese Bar by Rene Bakalović gulaš od divljači i Neretvanski brudet. U Marketu su posebni rižot i sporo pečeni juneći obrazi. Marin Nekić na Jamnica Pulled Pork Trucku priprema na smokeru pulled pork sendvič s paprikama i patlidžanom kodnog imena Mezetluk BBQ, a Streets je osmislio burger s umakom od jesenskih pečenih paprika. Quesadilla pulled bull izum je El Tora a na centralnoj kućici čekaju Urban Farm i bruschette s zelenim miks namazom od konoplje .

Za hladno pivo pobrinula se najstarija hrvatska craft Pivovara Medvedgrad. Može se kušati i koktel od konoplje i tequille ili konoplje i ruma. Tu su G3 Spirits ginovi kod hižice Gingle Bellsa, zatim kokteli Mangoste i novi Marketov TeraGino te kokteli iz laboratorija mixologa, Marina Nekića, kao i Badelova vina i rakije.

Organizirana je i dječja zona, a mališani vikendom mogu crtati grafite s Krešom Golubićem. Može se pogledati i izložba oslikanih tenisica by Shoe Cleanique.

S velikim vibrantnim YES tu su DJ’e i glazbeni meštri; hrwoE s disco&house glazbom, Od Afrike, preko Kariba i Brazila do New Orleansa vodi Ozren Kanceljak a DJ Neno Martinović bavi se ritmom deep funka, soula, boogalooa, disca i acid jazza. Borovich iz Hrvatske Funk Delegacije glazbeno koketira od nigerijskih eksperimenata do talijanskog pop krimena podebljanog funk backbeatom. Tu su još i Stanko Bondža i Felver koji je poznat u zagrebačkoj klupskoj sceni a Tomo in der Mühlen u četvrtak 24.9. od 17 do 23 h imati će YESeniramo na after work tulumu s Pepijem Jogardeom iz Adriatic Coastinga.

YES 24.9. organizira i INSTA Buvljak by Jelena Marinović, Pamela Smoljanić i Dora Predojević, pa se može svratiti od 17 do 21 h i “choosniti” neki cool odjevni komad, popijti kavu s djevojkama i gricnuti neki od zalogajčića.

Više na info FB: https://web.facebook.com/Fuliranje i IG: https://www.instagram.com/fuliranje/