Proslavimo osamnaest godina dobrih knjiga

Svoja smo vrata za sve ljubitelje čitanja i knjige otvorili 24. rujna 2002. godine. Kako to obično biva, vrijeme brzo leti… nismo se ni okrenuli, a već smo postali i punoljetni! Tako je! Ovaj tjedan slavimo naš 18. rođendan. 18 godina ljubavi prema knjigama, novima i starima, mirisnima i onim manje mirisnima, onima koje je teško prodati kao i onima koje je još teže nabaviti…

Kroz ovih 18 godina rada, trudili smo se da naš antikvarijat ne bude samo mjesto ‘gdje se dođe kupiti knjiga’ već mjesto okupljanja, ugodnih razgovora, otkrivanja novih knjiga kao i onih davno zaboravljenih. Kupci koji kod nas dođu redovito ‘zapnu’ i po nekoliko sati među mnoštvom knjiga i u ugodnoj atmosferi.

Nadamo se da ćete ‘zapeti’ kod nas i tijekom našeg rođendanskog tjedna, pa makar to bilo i virtualno, i iskoristiti 20% rođendanskog popusta kojim se želimo zahvaliti svim svojim kupcima i posjetiteljima koji nas prate i podržavaju sve ove godine. Također, za sve narudžbe u našem webshopu iznad 200,00 kuna, dostava je besplatna.

Popust vrijedi do 27. rujna u našoj internetskoj trgovini kao i u samom antikvarijatu (Masarykova 20). Popust vrijedi na sve načine plaćanja te ne vrijedi samo na srednjoškolske udžbenike koji su kod nas već sniženi 30-50%.

Sve ljubitelje dobre beletristike čeka mnoštvo novih i rasprodanih naslova po atraktivnim cijenama, a za one s malo većim čitateljskim apetitom imamo u ponudi komplete domaćih i stranih autora.

Posebno ističemo knjige trajne vrijednosti iz naše škrinjice s blagom, od starih i rijetkih izdanja, do knjiga s potpisom te prvih izdanja, opremljenih grafika i faksimila u kojima možete neometano uživati.

Neke od vas možda još uvijek muče srednjoškolski udžbenici, uvijek neki nedostaje… Posjetite nas, jer kupujemo i prodajemo srednjoškolske udžbenike, kao i priručnike za mature i prijemne ispite tijekom čitave godine. Udžbenici su od 30 do 50 % jeftiniji nego u knjižarama, a možete nam i prodati udžbenike koji vam više ne trebaju, uvijek uzimamo one koje nemamo i koji se traže.

Proslavite sa nama 18. rođendan i počastite nas svojim dolaskom ili prosurfajte po našoj internetskoj trgovini i pronađite knjigu za sebe.

Vaša ekipa antikvarijata Studio.

Online narudžbe: antikvarijat-studio.hr
Facebook
Kontakt

Dobro došli!