Fišijada u Lipiku nikad nije bila atraktivnija
 • NASLOVNICA
 • GASTRO HRVATSKA
More
  Naslovnica Događanja/najave Fišijada u Lipiku nikad nije bila atraktivnija

  Fišijada u Lipiku nikad nije bila atraktivnija

  Slavonci su izvrsni domaćini, a Lipičani vam žele to i dokazati. Dođite u subotu u Lipik, upoznajte grad i zabavite se uz odličan fiš paprikaš!

  Lipik, 28. rujna 2017. – Ove subote Lipik će dobiti najboljeg majstora u kuhanju fiš paprikaša. Više od 50 natjecatelja kontinentalne Hrvatske do sada se prijavilo na 12. Fišijadu, koja se tradicionalno organizira u sklopu Dana Grada u parku kod Jelkinog brijega od 15 sati.

  Natjecatelje očekuju atraktivne nagrade, a grad je pripremio šarane kao glavni sastojak. Želite li se i vi okušati u kuhanju fiša, razveselit će vas vijest da još nije kasno za prijave.

  Ako kuhanje ipak nije vaša jača strana, dođite uživati u ovom poznatom slavonskom jelu, a uz najbolje majstore naučit ćete kako ga pripremiti.  Uz dobar provod i bogat glazbeni program – u sklopu kojeg je i koncert najpoznatijeg bećara Krunoslava Kiće Slabinca, vrijeme će brzo proći.

  Iskoristite prigodu i razgledajte grad uz turističkog vodiča ili u kočiji Državne ergele, djeca će odabrati vožnju vlakićem ili zabavu u lunaparku, a za kraj dana godit će masaža i opuštanje u bazenu s geotermalnom vodom u Toplicama Lipik. Želite li produljiti boravak, prenoćiti možete u privatnom smještaju ili u apartmanima Ankin dvor.

  fotografije: TZG Lipik

  PRATITE NAS

  1,311InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Savršena vikend avantura za kraj ljeta

  Tražeći ideju za  sjajan izlet nedaleko od Zagreba, donosimo preporuku za novootvoreni Adrenalinski park Duboka. Ako vam je dosadno u gradu, dani se sporo...

  Te čudesne Kupske noći..