Fišijada u Lipiku nikad nije bila atraktivnija

Slavonci su izvrsni domaćini, a Lipičani vam žele to i dokazati. Dođite u subotu u Lipik, upoznajte grad i zabavite se uz odličan fiš paprikaš!

Lipik, 28. rujna 2017. – Ove subote Lipik će dobiti najboljeg majstora u kuhanju fiš paprikaša. Više od 50 natjecatelja kontinentalne Hrvatske do sada se prijavilo na 12. Fišijadu, koja se tradicionalno organizira u sklopu Dana Grada u parku kod Jelkinog brijega od 15 sati.

Natjecatelje očekuju atraktivne nagrade, a grad je pripremio šarane kao glavni sastojak. Želite li se i vi okušati u kuhanju fiša, razveselit će vas vijest da još nije kasno za prijave.

Ako kuhanje ipak nije vaša jača strana, dođite uživati u ovom poznatom slavonskom jelu, a uz najbolje majstore naučit ćete kako ga pripremiti.  Uz dobar provod i bogat glazbeni program – u sklopu kojeg je i koncert najpoznatijeg bećara Krunoslava Kiće Slabinca, vrijeme će brzo proći.

Iskoristite prigodu i razgledajte grad uz turističkog vodiča ili u kočiji Državne ergele, djeca će odabrati vožnju vlakićem ili zabavu u lunaparku, a za kraj dana godit će masaža i opuštanje u bazenu s geotermalnom vodom u Toplicama Lipik. Želite li produljiti boravak, prenoćiti možete u privatnom smještaju ili u apartmanima Ankin dvor.

fotografije: TZG Lipik