Ella Dvornik otkrila čari Terma Olimia!

Spavanje u luksuznom glamping šatoru, večera pod zvjezdanim nebom, duge šetnje u zadivljujućoj prirodi, izleti, odlična hrana, specijalni spa tretmani – ovo je bio odmor za pamćenje!

Podčetrtek, 28.rujna 2017. – ”Osjećam se kao Diznijeva princeza!”, poznata lifestyle blogerica Ella Dvornik nije skrila oduševljenje okružena srnama i jelenima u prekrasnom izletištu nedaleko od Terma Olimia, gdje je odsjela s prijateljicom. Zadivljujuća priroda – kilometarske šetnice kroz gustu šumu, čist zrak, prirodne ljepote  – na samoj granici sa Hrvatskom nalazi se kraj idealan za istraživanje i uživanje. Ellina avantura započela je u luksuznom Wellness hotelu Sotelia****s i uživanju u SPA ritualima – masaži prilagođenoj trudnicama i relaksaciji na vodenom krevetu uz opuštajuću glazbu.

Magičan svijet Orhidelije, službeno najboljeg wellnessa u Sloveniji, kao stvoren je za buđenje svih čula – kupanje u bazenima s termalnom vodom djeluje blagotvorno za zdravlje, a za potpuno relaksiranje, tu je najveći Svijet sauna u Sloveniji.

Jutro u Termama Olimia najbolje je započeti čašom termalne vode i selfness vježbama u prirodi. Nakon zdravog i vitalnog doručka, Ella i njezina prijateljica uputile su se u istraživanje okolice u ugodnom pješačenju – otkrile su samostan Olimje, u čijem botaničkom vrtu se i danas uzgaja ljekovito bilje za čajeve, kreme, tinkture, uživale u ručno rađenoj čokoladi – specijalitetu ovoga kraja i oduševile se Čarovnicom u kojoj obitavaju mitska bića, vještice i vilenjaci, koji vise na drveću i pričaju priču o ovoj začaranoj šumi Slovenije.

Drugi je dan bio rezerviran za glamping. Spoj kampiranja i glamura, luksuza i divljine, oaze mira i robinzonskog doživljaja – novi Glamping Olimia Adria Village ostavio je Ellu bez daha!

”Spavala sam kao beba! Oduševljena sam glampingom – smirujućom prirodom, cvrkutom ptica, tišinom i mirom pod zvjezdanim nebom. Pamtit ću ovaj odmor još dugo”, zaključila je Ella

Izvor i fotografije: Lollipop