Riječno kino – poseban doživljaj ovog ljeta u Karlovačkoj županiji

Besplatni filmovi pod vedrim nebom i zvijezdama savršeno će se nadopuniti uz riječni ambijent Foginovog kupališta. Projekcije filmova odvijaju se na Foginovom kupalištu uz rijeku Koranu petkom i subotom. Želite li pogledati film iz “luftić rakursa” vikendima, ovo je ovo pravi izbor za vas! Doživljaj filma pod zvijezdama na velikom platnu, uz smiraj rijeke spada u posebna iskustva, stoga krenimo u kino!

Od 14. srpnja do 13.kolovoza u Karlovcu, ali na još nekoliko lokacija Karlovačke županije, održavat će se popularno Riječno kino. Uz dobre filmove posjetitelje očekuju i brojni popratni programi, filmski kvizovi i kvizovi općeg znanja, atraktivne utrke na luftićima, nagradne igre, izložbe, putopisi, plesne predstave…
Program Riječnog kina pronađite na  Facebook stranici Riječno kino.

Besplatni filmovi pod vedrim nebom i zvijezdama, uz lagani šum rijeke i u romantičnoj atmosferi, privlače na obalu Korane tisuće posjetitelja. Projekcije filmova odvijaju se na Foginovom kupalištu uz rijeku Koranu petkom, subotom i nedjeljom.  Ozalj, Ogulin, Barilović,Vojnić,  Lasinje, Kamanje, Duga Resa – destinacije su ovoljetne riječne čarolije. I ne zaboravite: Sva su događanja i projekcije i ove godine besplatni.

Fotografije: TZG Karlovac

Izvor: river-adventure.info