Preuzmite svoj primerak besplatnog turističkog vodiča za Međimurje

Svakom je posjetitelju bitna točna i kvalitetna informacija o destinaciji o kojoj se nalazi. S ciljem informiranja posjetitelja, izdan je besplatni turistički vodič Međimurje u kojem su već treću godinu zaredom sakupljene najnovije i najkorisnije informacije o ovoj županiji.

Sadrži važne brojeve telefona i ostale praktične informacije te upoznaje čitatelja s najvažnijim atrakcijama međimurskih popularnih destinacija.

Vodič je izdan u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin, Turističkom zajednicom Međimurske županije, Turističkim zajednicama općina Sveti Martin na Muri, Nedelišće, Štrigova i Prelog, a dostupan je na hrvatskom i njemačkom jeziku. Možete ga besplatno preuzeti s interneta i u tiskanom obliku u turističkim zajednicama diljem županije te u LifeClass Termama Sveti Martin.

Riječ je o proizvodu marketing agencije SCRIBO PR iz Čakovca koja iza sebe ima već nekoliko sličnih publikacija.  Prošetajte Međimurjem najprije listajući besplatni turistički vodič koji možete preuzeti ovdje, a zatim ideje i savjete iskoristite na stvarnim lokacijama.

 

Izvor: SCRIBO PR