Biciklistička poslastica u lipnju – prijavite se na 2.XCM Terezijaner

Bilogorske staze te ponovno zovu..
A od 15. do 17.lipnja, najavljujemo ciklo spektakl –
2.XCM TEREZIJANER.

Na istim stazama, sudjelujte u sklopu manifestacije Terezijana u velikom biciklističkom događaju za koji donosimo detalje gdje i kada:

Kad? u nedjelju 10.06.2018. godine s početkom u 10:00 sati u organizaciji BK Gema i Turističke zajednice grada Bjelovara

Mjesto održavanja:

Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika – prostor, gradski park kod muzeja

Vrsta utrke:

XCM Maraton

Info za sudionike:

Start i cilj utrke biti će na korzu kod gradskog muzeja,od starta vozite se ulicama grada oko 3km do spomen područja Lug, gdje se ulazi lijevo na makadamski put i šumu,utrka se vozi većinom po makadamu i uskim šumskim putovima, dok samog asfalta ima vrlo malo, odnosno na početku i kraju utrke.

Obzirom na konfiguraciju i područje, može se slobodno reći da će svi sudionici imati prilike provoziti se  jednim od najljepših predjela Bilogore.  Na stazi A bit će postavljene 3 feed zone,a na stazi B 2 feed zone. Za sve natjecatelje biti će osiguran parking u blizini starta.

Pravo nastupa imaju svi od navršenih 16 godina uz potpisanu izjavu roditelja/staratelja.

Do kad se prijavljujete?

Prijava i startnina:
Startnina za A stazu iznosi 70kn a za B stazu 50kn

Predprijave do petka 09.06.2017. do 23:59, isključivo na [email protected]

U prijavi obavezno navesti ime i prezime, datum rođenja, klub, kategoriju, veličinu majice i kontakt (e-mail i/ili telefon).

Za sve one koji se ne prijave na vrijeme kotizacija na dan utrke je 50% skuplja.
Odjavu nastupa možete obaviti do subote 10.06.2017. 12:00h
na e-mail na [email protected] a sve dodatne detalje o prijavi, pronađite na poveznici: biciklijade.com/

Terezijana 2018 – još bogatija i još zabavnija

Ove godine Terezijana će biti održana od 15. do 17. lipnja. Glazbeni dio će začiniti  popularna zagrebačka punk – rock grupa Hladno Pivo i mega popularni pjevač zabavne glazbe Halid Bešlić. Za svakoga ponešto, zabave svakako neće nedostajati.

Organizator i ovogodišnje Terezijane je Turistička zajednica područja Bilogora – Bjelovar.  Prošlogodišnja Terezijana okupila je desetke tisuća građana u središnjem parku, a nastupili su beogradska grupa S.A.R.S, Tomislav Bralić s klapom Intrade i grupa Vigor. Ova raskošna međunarodna, turistička, kulturna i zabavna manifestacija, svake godine obilježava lipanj kao mjesec posebnih događanja u gradu Bjelovaru, a što nas sve očekuje na ovogodišnjoj Terezijani,  saznat ćemo uskoro..

Izvor i fotografije ustupila:

turizam-bilogorabjelovar.com.hr

facebook.com/BKGema

Turistička zajednica Bjelovarsko – bilogorske županije