U Finjaku vas čeka Nebeska bajka

Službeno kreće najbajkovitije doba godine, doba u kojem cijeli grad  miriše na blagdane. U tom gradu se skriva jedan bajkoviti caffe, caffe kojega krase tisuće sićušnih šarenih lampica, to je naš caffe bar Finjak!

Božićna bajka u poznatom zagrebačkom caffe baru Finjak vraća se u punom sjaju. Vesela ekipa iz Finjaka ove godine vam je pripremila slatku malu poslasticu uz pomoć svojih cura iz Eventastica! Ovogodišnja tema je Nebeska bajka!

Posjetitelji će moći uživati u prizemljenim nebeskim balonima, sjesti u njih, fotkati se i popiti svoje najomiljenije kuhano vino ili možda prefinu vruću čokoladu. Tu su se našla i dva olovna vojnika (George i Michael) i čarobno svjetlo koje vas obasjava iz velike Lanterne u kojoj se možete fotografirati i ponijeti sa sobom dio tog svjetla.

Kutak za opuštanje, sanjarenje, ljubljene i maštanje ovoga puta je ispod velikog mjeseca kojeg je ekipa Finjaka spustila samo za vas da budete bliže zvijezdama!

Ovaj mali, ali slatki caffe, čuva još pregršt iznenađenja za svoje posjetitelje koje svake godine uveseljavaju novom bajkom. Ne možete otići, a da ne probate Finjakovu vruću čokoladu i kuhano vino koji su neizbježan dodatak svake zimske čarolije koje nam je ova ekipa pripremili.

A sad svi brzo u Vlašku 78 u najfotogeničniji Advent u gradu koji je službeno otvoren i zaista je vrijedan pažnje, i ne zaboravite Instagram fotkicu uz neizbježan hashtag #bozicnabajkaufinjaku. Sigurni smo da će vam se svidjeti jer nama jest!

Izvor i fotografije: Jolie.hr