Riješite se brige prije odmora, kupite udžbenike za srednju školu i uštedite!

Uživanje u ljetu i godišnjem odmoru ljepše je (i lakše) ako ste već izvršili sve obaveze i ne morate brinuti ni o čemu. Zadnje što vam je potrebno na zasluženom odmoru, ili kada se vratite s istog, je stres zbog početka nove školske godine vašeg školarca. Stoga, prije odlaska posjetite naš antikvarijat jer vam nudimo srednjoškolske udžbenike po znatno povoljnim cijenama: 30 – 50% jeftinije nego u knjižarama!

Javite nam se prije odlaska na odmor ili pak s plaže, ako ste već tamo, i prepustite nama brigu o udžbenicima, a pritom uštedite vrijeme i novac.

Kupovina udžbenika nikad nije bila jednostavnija.  Osim što sve udžbenike možete u bilo kojem trenutku pregledati i naručiti u našem webshopu, možete nam i poslati popis potrebnih udžbenika na naš e-mail ili, ako vam je tako jednostavnije, brzo i jednostavno možete ispuniti obrazac za kupovinu udžbenika na našoj internetskoj stranici.  O ostalome brinemo mi, a na Vama je samo da bezbrižno uživate u svom ljetovanju.

Udžbenike dostavljamo za samo 25,00 kuna diljem cijele Hrvatske. Ukoliko udžbenike naručujete putem webshopa, za narudžbe preko 500,00 kuna dostava je besplatna. Također, u dućanu i na webshopu primamo sve kreditne kartice, a moguća je i obročna kupovina.

Udžbenici koji su poslužili svojoj svrsi, ne moraju skupljati prašinu na polici. Prodajte nam ih, oslobodite svoje police za novu školsku godinu i pritom i zaradite, jer možda već iduće godine ti isti udžbenici više neće odgovarati školskim kurikulumima.

Bilo da ste iz Zagreba ili ne, udžbenike nam možete jednako lako i jednostavno prodati, kao i kupiti. Pošaljite nam popis udžbenika koje prodajete na e-mail ili popunite obrazac na prodaju udžbenika na našoj internetskoj stranici.

Ako želite uštediti dodatno vrijeme, ili niste iz Zagreb, udžbenike koje prodajete nam možete poslati dostavnom službom iz bilo kojeg dijela Hrvatske.

Posjetite našu internetsku stranicu ili nas nazovite i saznajte više o prodaji i kupovini srednjoškolskih udžbenika. Izbjegnite naporno čekanje u redovima i preuzimanje teških paketa i naručite udžbenike za vaše školarce već sad!

Ekipa antikvarijata Studio učenicima i roditeljima želi ugodno ljeto i mnoštvo lijepih trenutaka!

Online narudžbe:

antikvarijat-studio.hr
Facebook
Kontakt

Dobro došli!

Sponzorirani članak