Napustili ste plaže? Ponesite šator i dođite u Zelinu

Čekamo vas na petoj zelinskoj šatorijadi!

I ove godine organiziramo zelinsku šatorijadu, petu po redu kojoj je primarni cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Nakon što napustite ležaljke na vašim plažama, ponesite šatore i dođite u park zelinskog ŠRC od 13. do 15. kolovoza, postavite svoj šator, organizirajte dom u prirodi i zabavite se. Podijelimo zajedničke doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

U sklopu manifestacije organizirat ćemo odbojku na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre.

Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinuti će se da se svi odlično provedete.

Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu koji nam tradicionalno sprema GU Amanita a organiziran je i izlet u šumu na branje gljiva sa stručnim vodičima.  Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana).

Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Od opreme ponesite slijedeće: 

Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća .

Ponesite gitaru ili drugi instrument (ali samo ako znate svirati). Očekujemo da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje.

Broj šatorskih mjesta je ograničen i podložan promjenama sukladno rezultatima situacijske analize i kontinuirane epidemiološke procjene stanja od strane HZJZ.

Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava.

Prijave primamo do srijede 11.08.2021.

Postavljenje šatora/početak je u petak 13.08.2021 u 15.00h

Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani su sanitarni čvorovi a za  miran i siguran san ove godine brine Klemm security. Svi sudionici su dužni pridržavati se preporuka HZJZ, koje će biti vidljivo istaknute na ulazu u park.

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail [email protected] ili telefonom 01/2061 808.

Sve informacije pronađite na: Visit Zelina