Stigli ste s mora? Odlično, idemo na selo!

Manifestacija „Idemo na selo – tjedan seoskog turizma u Zagrebačkoj županiji” održat će se od  2.- 8. rujna 2019., i kroz nekoliko dana njenog trajanja možete uživati u boravku na zraku, noćenjima, domaćoj kuhinji, atraktivnim radionicama. Ova manifestacija koja će razveseliti brojne izletnike, organizira se u svrhu popularizacije sve traženijeg seoskog turizma, zdravog boravka na selu i svježem seoskom zraku, te upoznavanjem sa raskošnom tradicijom domaćih proizvoda Zagrebačke županije. U ovoj atraktivnoj ponudi sudjeluju seoska gospodarstva diljem Zagrebačke županije.

arhiv uredništva

A gdje sve možete isprobati ove blagodati? 

Noćenje na selu: Seosko gospodarstvo Ciban, Etno kuća pod Okićem, Ladanj kod strica, Seoski turizam Kezele
Degustacije vina: Vina Kos, Vina Kos – Jurišić, Vinarija Jagunić, Vinogradarska kuća Braje
Vlastiti proizvodi (prodaja za van): Mlin iz bajke – brašno, vina i likeri, Ljubekov gaj – vino

Vina Kos Jurišić, arhiv uredništva

Kulinarska radionica „Tradicionalna žumberačka kuhinja“: Seljačko domaćinstvo Podžumberak
Iznajmljivanje unutarnjeg i vanjskog prostora za prigodna druženja i sportske aktivnosti: Etno kuća pod Okićem

Odmorite se u ljepoti seoske idile Zagrebačke županije i iskoristite 30% popusta na proizvode i usluge članova Udruge ruralnog turizma Hrvatske:

Seosko domaćinstvo Ciban

U seoskim objektima možete isprobati dakle degustacije najfinijih vina, ponijeti kući domaćih proizvoda te oprobati kulinarske radionice tradicionalne žumberačke kuhinje.
Provedite nezaboravan izlet ili odmor uživajući u prekrasnoj prirodi i druženju s domaćinima. Posjetite seoska gospodarstva u okolici Zagreba i uživajte u vrhunskim vinima, domaćim proizvodima i kulinarskim radionicama. Cilj projekta popularizacija je seoskog turizma Zagrebačke županije, boravka na selu te promocija domaćih proizvoda, a sve uz prigodni popust od 30% na proizvode i usluge članova Udruge ruralnog turizma Hrvatske.

Rezervirajte noćenje na selu pod gustim zvjezdanim nebom i odmorite se od gradske vreve. Još ako ste se tek vratili s mora, nema boljeg načina produljiti antistress terapiju kroz atraktivne izlete u Zagrebačkoj županiji.

Sve informacije o projektu i izletima, pronađite na slijedećim poveznicama:

idemonaselo.hr

www.tzzz.hr

Facebook