Slatko, najslađe..Posjetite Štrudlafest u Jaškovu
 • NASLOVNICA
 • PREPORUKA IZLETA
 • GASTRO HRVATSKA
More
  Naslovnica Događanja/najave Slatko, najslađe..Posjetite Štrudlafest u Jaškovu

  Slatko, najslađe..Posjetite Štrudlafest u Jaškovu

  Kako je nastao prvi ŠtrudlaFest?

  Štrudlafest je nastao kao logičan slijed nakon događanja “Iz Jaškova za svijet… štrudla za Guinnessa”. Tada je u Jaškovu kraj Ozlja u Zelenom srcu Hrvatske u Karlovačkoj županiji, 6. rujna 2015. izrađena najduža štrudla na svijetu i postavljen Guinnessov rekord od 1479,38 cm.

  Dođite u nedjelju 8. rujna 2019. u Jaškovu – selu štrudle na 4. ŠtrudlaFest! 

  PROGRAM

  ŠtrudlaFest će biti otvoren u 10 sati na centralnoj pozornici, a program će se odvijati i u dvorištu kurije Jaškovo te restoranu Žganjer. Kroz bogat program posjetitelje će voditi svestrani Zoran Pribičević.
  Radionice štrudle održat će simpatična Doris Pinčić Rogoznica, teta Marica – ambasadorica štrudle iz Jaškova, Melita Vrbanek – najuzornija seoska žena Hrvatske 2018., sjajna ekipa iz Vinkovaca sa Rimskih dana, te udruga Parnas iz Slovenije.

  Bit će tu i tradicionalno natjecanje u izradi najštrudle, brojna glazbena i kulinarska iznenađenja, iznajmljivanje piknik košare za prave štrudloljupce i još puno puno sadržaja za sve generacije!

  Foto: .facebook.com/strudlafest

  DJEČJI KUTAK
  Kutak za djecu ove će godine biti vrlo sadržajan. Od 10.30 pa sve do 18.30 sati mališani će na raspolaganju imati animacijske igre i kreativne radionice. Od poligona za razne igre do kutka za bojanje i crtanje, te radionca na temu štrudla, voća, jeseni – zabave za naše najmlađe posjetitelje neće nedostajati.

  IZLAGAČI

  foto: www.facebook.com/strudlafest

  Na ŠtrudlaFestu već tradicionalno svoje proizvode izlažu obiteljska poljoprivredna gospodarstva i obrti koji uzgajaju, pripremaju i izrađuju autohtona i tradicionalna jela i pripravke, suvenire, uporabne predmete… Svaka kućica i štand posebna su priča jer za svakim štandom čeka vas druga obitelj koja ulaže puno ljubavi i truda u proizvode koje priprema i izlaže za vas!

  foto: Pixabay.com

  Na štandovima kušajte preko 70 okusa štrudle. Pratite nas i saznajte koje sve okuse su naši izlagači za vas ove godine osmislili!

  Više informacija:

  www.facebook.com/strudlafest

  Turistička zajednica Karlovačke županije

  Naslovna foto: Pixabay.com

  PRATITE NAS

  1,334InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Kad se spoje Electrolux Professional i najbolji Prosecco na svijetu..

  Napisao i fotografirao: Neno Pavinčić Kišni jesenski dani odjednom su postali ljepši uz poziv Karin Mimice i GASTRONAUTA na još jedno studijsko putovanje autobusom –...