ODI, daleko od svih  

Spremni ste za povratak u život? I duša i tijelo – više nego ikad prije – trebaju oporavak. Najbolje ga je potražiti tamo gdje priroda miluje sva osjetila, gdje vas sve mami da „zgrabite“ život – u zelenu oazu Terma Tuhelj koje uskoro ponovo otvaraju vrata uz 50 posto popusta na smještajne pakete.

Tjednima jedina zanimacija bila je pospremanje stana, rad od kuće, obrađivanje vrta i gledanje večernjih vijesti… Promjene? Najavljuju ih već danima. Zovu ih „novim normalnim“. Jeste li uistinu spremni za povratak koji će od sada imati drugačija pravila? Bez obzira kakav je vaš odgovor, jedno je sigurno. Sanjamo o bijegu daleko od trenutne situacije, na mjesto gdje priroda govori drugačijim jezikom, gdje možemo uživati u zrakama sunca, žuborenju vode, aktivnostima na otvorenom… Daleko od svih, a još uvijek blizu doma.

ODI daleko od svega

Vjerujemo u sretan završetak. Uskoro bismo mogli napuniti piknik košaru, spakirati dekicu i krenuti u novu pustolovinu. Jeste li čuli za „Bajku na dlanu“? Znate li gdje je to? Blizu, nadomak Zagreba, u Hrvatskom zagorju, a opet daleko od ove neuobičajene svakodnevice. Tu ćete pronaći sve ono o čemu ste maštali proteklih tjedana. U pitoresknom krajoliku probudit ćete osjetila, udahnuti svježi zrak, uživat ćete u vrelima izvorne ljekovite termalne vode i povezati se s prirodom. Tako male, a opet tako velike stvari moguće je ponovno doživjeti u prekrasnom okruženju Terma Tuhelj.

ODI na mjesto gdje priroda miluje sva osjetila

Priroda dokazano liječi. Istraživanja su pokazala da pedesetak minuta boravka u prirodi pozitivno utječe na koncentraciju i usmjeravanje pažnje, fokusiranje na ono što je važno i odbacivanje irelevantnih podražaja. Zamislite buđenje uz cvrkut ptica, jutarnju kavu na balkonu uz mirise proljeća i s pogledom na šume, zelene brežuljke, potočiće… Poželjet ćete istražiti svaki kutak ove zagorske bajke, pješice ili biciklom, zaviriti u neku starinsku klet na vrhu „brega“, družiti se s ljubaznim domaćinima ili pak razgibati svoje tijelo na livadi ispod stoljetnih platana u parku Terma Tuhelj.

ODI gdje vrije život

Kada ste zadnji puta osjetili adrenalin, onaj osjećaj kao da život vrije u vama? To je ono što nam svima treba i što jedva čekamo. Zatvoreni u stanu, uz knjigu, gadget ili pred televizorom zaboravili smo kako je to upoznavati nešto novo, širiti granice i testirati mogućnosti. U Termama Tuhelj spojite aktivan odmor s otkrivanjem kulturne baštine Zagorja. S nordijskim štapovima zaputite se u istraživanje šumskih puteva i pješačkih staza ili pak uronite u termalnu vodu i zaplivajte daleko od svega. Osjetite toplinu tuheljske termalne vode koja će vam udahnuti novu snagu i energiju.

ODI gdje brige nestaju u sekundi

Iako i dalje trebamo igrati po pravilima, čuvajući sebe i druge, uskoro će doći vrijeme da na trenutak zaboravimo da smo dio scenarija koji se čini kao noćna mora. Sjećate li se kako je to uopće uživati bez briga, otputovati negdje kako biste ugodili sebi i napravili ono što ste već odavno trebali? Dođite u Terme Tuhelj koje uskoro otvaraju vrata uz sve mjere predostrožnosti. Vrijeme je za mjesto koje poznajemo, gdje brige nestaju, gdje se osjećamo sigurno i gdje možemo udahnuti punim plućima.

ODI tamo gdje je daleko najbolja ponuda

I najbolje za kraj. Očekuje vas do 50 posto popusta na smještaj uoči ponovnog otvorenja resorta. ODI na daleko najbolju ponudu do sad: www.terme-tuhelj.hr. ODI u Terme Tuhelj!