Odlični razlozi za put na sjever

Krenite u bajkovito putovanje zelenim brdima, dopustite si pogled u prošlost kroz prozore brojnih dvoraca i uživajte u ljepoti tokova rijeka. Više volite aktivno provoditi vrijeme? Nema problema, biciklizam, planinarenje, šetnje i još štošta čekaju na vas, uz neizostavnu domaću kuhinju!

Visit North Croatia, platforma koja promovira sjevernu Hrvatsku kroz fotografije i priče, za kraj godine donosi novi tiskani vodič pod nazivom Razlozi za put na sjever. U njemu je predstavljeno pedeset lokacija u Sjevernoj Hrvatskoj podijeljenih u četiri skupine. Čitatelji vodiča će tako pronaći inspiraciju za istraživanje voda sjevera–rijeka, jezera i slapova. Za one željne šetnji i planinarenja, u vodiču se nalaze opisi najviših vrhova i najboljih prirodnih vidikovaca Sjeverne Hrvatske. Vodič Razlozi za put na sjever, naravno, predstavlja i najbolje muzeje i posjetiteljske centre ove regije, kao i nekoliko skrivenih bisera za koje mnogi ne znaju, a koji su svakako vrijedni posjeta.


No osim ideja za izlete, ovaj vodič donosi i odlične popuste. Tijekom 2022. godine svakom donositelju vodiča šest je muzeja/posjetiteljskih centara omogućilo popust na ulaznice. Za one koji žele nekoliko dana putovati sjeverom, ovaj vodič tijekom 2022. također osigurava popust od 10% na smještaj u izabranim kućama za odmor.

Vodič Razlozi za put na sjever izlazi prigodno krajem godine, kao odličan poklon za sve ljubitelje putovanja i avanturiste koji su voljni istraživati sjevernu regiju Hrvatske. Do 22. studenog traje pretprodaja uz akciju besplatne poštarine.
Više detalja o popustima, kao i obrazac za narudžbu možete pronaći na sljedećem linku visitnorthcroatia.com/razlozi-za-put-na-sjever

Više visitnorthcroatia.com