Jeste čuli za Beerlist? Naše pivske i druge priče jedva čekaju biti ispričane..

Pivoljupci – sjajna prilika za vas – degustacije, razgledi, upoznavanje s novim vrstama piva i degustacije piva i hrane.. Sve to vas čeka u Daruvaru! Želite li napraviti turu kroz raznolik i primamljiv svijet piva, naučiti koju hranu sljubiti s tekućim zlatom, koje pive vam odgovaraju a koje ne, dođite u svijet piva! Beerlist vas čeka. Bilo da dolazite sami, u paru ili kroz teambuilding, ovi programi su dizajnirani za veselje i pozitivu, pa ne oklijevajte doći!

Pivovara Daruvar osnovana je davne 1840. godine a priča o Staročeškom pivu počinje 1893. godine kada se ovaj brand počeo proizvoditi. Ovdje su se kroz povijest kuhale mnoge vrste piva, a brand 5thElement rođen je 2014. kao doprinos Pivovare Daruvar pivskoj craft sceni. 

Iz želje da što kvalitetnije pretočimo tu pjenušavost u čaše naših posjetitelja i turista kompletiran je jedan novi turistički proizvod pod sasvim jednostavnim nazivnom: Beerlist – Naše pivske i druge priče.

“Naše pivske i druge priče” nastale su s idejom povezivanja daruvarske lokalne ponude u jedan privlačan turistički proizvod. Pivovaru Daruvar – najstariju industrijsku pivovaru u Hrvatskoj, Daruvarske toplice sa svojom ljekovitom termalnom vodom, smještajnim kapacitetima i gastronomskom ponudom, Siranu Biogal sa bogatom paletom sireva vrhunske kvalitete i Pekarnicu Imako – najstariji daruvarski obiteljski obrt, povezali smo u jednu zajedničku, jedinstvenu, autohtonu daruvarsku pivsku priču. 

foto: Miran Husak

U našim pivskim pričama, naučit ćete nešto o povijesti daruvarskog piva i piva općenito, vidjet ćete kako se pivo rađa, osjetiti mirise i kušati okuse različitih stilova piva. Naučit ćete kako poslužiti i kušati pivo, kako sljubiti pivo i hranu a usput možda naučite i pokoji trik. 

Programi Pivskih priča organiziraju se za manje grupe, a svaka od njih ima drukčiji intenzitet pivskog doživljaja. Od osnovnog programa koji uključuje obilazak pivovare i kušanje piva, pa sve do dvodnevnih – intenzivnih turističkih programa. Posebno izdvajamo jednodnevne programe „Craft – Zajednički element“ koji uz obilazak pivovare uključuje i ljubavnu priču sira i craft piva te posebnu čokoladnu tortu pekarnice Imako, kao i program „Pilsner“ koji uz obilazak uključuje predavanje o kulturi piva, autohtone pivske pogačice i posebnu pivsku večeru pripremljenu od strane vrsnih kuhara iz Daruvarskih toplica. 

PIVSKI PETAK – IDEALNO ZA TEAM BUILDING GRUPE

Isto tako, u našim programima nudimo i edukativno-zabavni team building program za manje grupe – „Pivski petak“ koji uključuje smještaj u lječilišnom hotelu Termal s depandansom Arcadia Daruvarskih toplica, pivsku večeru (dva slijeda) u pivovari pripremljenu posebno za posjetitelje Pivovare od strane vrsnih kuhara Daruvarskih toplica, neograničenu konzumaciju piva i vrhunsku zabavu (prostor u podrumu pivovare je samo vaš). Nakon veselog petka, u subotu vas nakon buffet doručka čeka neograničeno opuštanje i relaksacija u termalnoj vodi bazena Daruvarskih toplica. U ponudi je i dvodnevna pivska turneja u kojoj ćete tijekom dva dana maksimalno uživati u pivu i na originalan, zanimljiv i zabavan način upoznati Daruvar i daruvarsku povijest. 

Do trenutka kada završite s našim pričama, usvojit ćete puno novih znanja, ali što je najvažnije dobro se zabaviti. Programi su namijenjeni punoljetnim osobama, a ukoliko ne volite pivo, alergični ste na njega ili jednostavno uopće ne pijete, kao alternativu ćemo vam ponuditi sok, mineralnu ili izvorsku vodu. 

Čekamo vas na Beerlist – Naše pivske i druge priče! Vidimo se.

Korisni linkovi:

www.beerlist.eu

Visit Daruvar

www.tzbbz.hr

Ostale fotografije: Miljenko Hegedić