Provedite Valentinovo uz fado i tango u Jazz & Cabaret klubu Kontesa

Valentinovo preporuka

Zagrebački Jazz & Cabaret klub Kontesa, u srijedu, 14. veljače, poziva na valentinovsku večer fada i tanga, uz koncert vrhunskog kvarteta Mascara.

Repertoar Kvarteta Mascara koji pristiže iz susjedne Slovenije, mješavina je glazbe razapete između iberskoga poluotoka i Južne Amerike. Od fada do tanga nueva, preko Španjolske, Portugala, Atlantika do Balkana,  u vokalnoj interpretaciji Polone Udovič i vrhunskog muziciranja Timija Krajnca (gitara), Vojka Vešligaja (gitara) i Mitje Režmana (bas gitara), predstojeći  koncert  kvarteta Mascara definitivno je prilika da ovaj Dan zaljubljenih provedete uz glazbeni vulkan strasti i emocija.

Kvartet Mascara na ovom će koncertu u Jazz & cabaret kubu Kontesa predstaviti i svoj svoj treći studijski album »Barco negro«, glazbeno izdanje koje se pojavljuje isključivo kao analogno i vinilno izdanje, a koje publiku odvodi na glazbeno putovanje od portugalskog fada na jednoj i argentinskog tanga na drugoj strani.
Vrhunski glazbenici okupljeni u kvartetu Mascara u Sloveniji redovito nastupaju na brojnim uglednim pozornicama i festivalima, a u Hrvatskoj su oduševili publiku na Hvarskim ljetnim priredbama, u Šibeniku na Trgu četiri bunara, u Umagu na Garibaldi stage-u, u atriju dvorca Oršić u Gornjoj Stubici, u Paviljonu Jeka u zagrebačkom parku Maksimir, na otvorenoj sceni Gradskog kazališta Zorin dom u Karlovcu te pred dvorcem Dubovac, u pazinskome Kaštelu, na Vrsarskim serenadama, na trgu u Funtani, Rapskim ljetnim večerima, na Badl festu u Krapinskim Toplicama, na festivalu Jazz in Lap u Poreču,  na Ljetu u gradu Zrinskih u Čakovcu i u sklopu brojnih drugih respektabilnih manifestacija.

Koncert kvarteta Mascara u Jazz & Cabaret klubu Kontesa u srijedu, 14. veljače započinje u 21:00h, a  a ulaz je besplatan. Proslavite ljubav uz zvukove profinjene glazbe.

Program zagrebačkog Jazz &  Cabaret kluba Mascara pratite na službenim stranicama kluba:

https://web.facebook.com/jazzandcabaretclubkontesa/

Koraljka Dilić

fotografije: Ognjen Karabegović