Novi spektakl na Srakinoj rivijeri – sve je spremno za samoborski Fašnik

Samoborska fašnička vlada intenzivno se priprema za preuzimanje vlasti u gradu, i dvotjedno ludovanje bez granica i kočnica. 
Od 02. do 13. veljače, pripremite se za spektakl na Srakinoj rivijeri!

DSC_2326

Pojačanim aktivnostima fašničke diplomacije stvara se plodno tlo za nove fašničke spelancije na 192. Samoborskom fašniku, koji će se odvijati između 2. i 13. veljače pod sloganom “Sve operi na Srakinoj rivijeri”.

fasnik_arhiva_1

Kao i prijašnjih godina, glavna pozornica nalazit će se na Trgu Fašničkih velikana, dok će program za najmlađe biti organiziran na Trgu Srakinih mališana. U sklopu 192. Samoborskog fašnika sudjelovat će 7 mjesnih odbora, više od 2500 djevojčica i dječaka samoborskih škola i vrtića, brojne gostujuće maskirane skupine te velike povorke maskiranih posjetitelja koji Samoborskom fašniku uvijek daju posebnu draž.

fasnik_arhiva_2

Vraćena prošle godine, nakon kratkog izbivanja, ponovo je nezaobilazna i Fašnička putovnica, namijenjena samo “najhrabrijim” gostima Samoborskog fašnika, koja će i ove godine donijeti vrijedne nagrade. U znaku velikih povrataka, tu je i mlađim Samoborcima dobro poznata Halternativa koja će se odvijati u Centru za mlade, Bunkeru.

Kao i svake godine i ovogodišnji fašnički dani proteći će uz odličan zabavni program koji će 2. veljače koncertom otvoriti grupa Crvena jabuka. Odmah nakon njih, 3. veljače, fašnički trg “zapalit” će grupa Vatra.
Vikend potom, 9. veljače, Samoborce će zabavljati Slavonske lole, 10. veljače rezerviran je za Klapu Intrade, dok će Tonyju Cetinskom pripasti čast da uz vatromet i spaljivanje princa Fašnika 13. veljače zatvori ovaj najveći fašnički festival. 192. izdanje Samoborskog fašnika pratite na www.fasnik.com.

Posjetite prelijepi Samobor, grad koji se u vrijeme glasovitog Fašnika zaodijeva ludim bojama odličnog provoda na otvorenom i izvrsne zabave za sve generacije.

foto: TZ grada Samobora

Izvor i fotografije Fašnika: www.fasnik.com