Antikvarijat Studio: 5 razloga da proslavite s nama naš 17.rođendan!

Kako samo vrijeme leti! Svoja smo vrata za sve ljubitelje knjiga otvorili 24. rujna 2002. godine. Nismo se ni okrenuli, a već nam je 17. rođendan! Svoj rođendan želimo proslaviti sa vama – našim dragim posjetiteljima i kupcima – koji i jeste glavni razlog našeg dugogodišnjeg postojanja.

U nastavku teksta donosimo 5 razloga zašto biste trebali proslaviti sa nama naš 17. rođendan. 20% popusta na sve naslove samo je jedan od odličnih razloga!

  1. Pronalaženje knjige koju oduvijek želite

Kada dođete u antikvarijat vjerojatno najprije pregledate police u području koje vas zanima. Možda ćete zamijetiti mnogo knjiga koje nikad ne biste kupili, ali postoji uzbuđenje kad vidite neku knjigu koju želite već dugo vremena, ali ju nigdje ne možete pronaći. Rijetko se što može mjeriti s uzbuđenjem kada konačno na polici ugledate knjigu za kojom već duže vrijeme tragate, i to po pristupačnijoj cijeni nego što ste očekivali!

  1. Pronalaženje knjige za koju nikada niste očekivali da ćete ju pronaći

Jeste li ikada, gubeći se među policama vašeg omiljenog antikvarijata, ugledali knjigu koju niste očekivali? Knjigu za koju niste ni znali da postoji, ali istog trena kada ste ju ugledali znali ste da ju morate imati? Zbog tog se iskustva i osjećaja vjerojatno uvijek iznova vraćate u antikvarijat.

  1. Biti u prisutnosti tako širokog izbora starijih i novijih knjiga

Bili strastveni knjigoljubac ili ne, morate priznati kako ima nešto u vezi s policama prepunim knjiga, gomilama knjiga gdje god pogledate. Kao što već znaju svi koji su bili kod nas, u našem malom antikvarijatu nema prostora koji nije ispunjen knjigama. Ako volite stare ili nove knjige, antikvarijat je mjesto gdje možete pronaći jedno i drugo.

  1. Uživanje u mirisu rabljenih knjiga

Kao pravi zaljubljenici u knjige ne sumnjamo da znate kako nije sve u slovima, već i u prepoznatljivom mirisu koji se širi iz nekog davno tiskanog klasika. Taj prepoznatljivi miris pridonosi užitku čitanja gotovo kao i sam sadržaj koji čitate i jedan je od razloga zašto svi obožavamo antikvarijate.

  1. 20% popusta na sve naslove!

I za kraj – popust! Darujemo Vas s 20% rođendanskog popusta na sve naslove i istaknute cijene do kraja rujna. U internetskoj trgovini popust vrijedi za sve načine plaćanja, a u trgovini u Masarykovoj 20 samo za plaćanje gotovinom. Popust ne vrijedi jedino za srednjoškolske udžbenike jer su oni kod nas već sniženi, s obzirom na punu knjižarsku cijenu, od 30% do 50%.

Budite i dalje dio naše priče, proslavite s nama naš 17. rođendan i iskoristite rođendanske popuste do kraja mjeseca! Veselimo se vašem dolasku!

https://www.facebook.com/AntikvarijatStudio/videos/promotivni-video/497473410657652/

 autor videa: Denis Komljenović

Vaša ekipa antikvarijata Studio.

Online narudžbe:

antikvarijat-studio.hr
Facebook
Kontakt

Dobro došli!

Promo